2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😍

1061 بازدید | 95 پست

@adelayt‍ t‍

@8272marmary    

@رهاخوشکله    

@ganan1374    

@golgoliiiii

@فاطمه      

@خانوممحبی      

@مهسایی1376‍

@_شادی_بهشتی      

@dokhtbnd75  

@مهسایی1376‍

@سپیده74    

@sahar1373    

@میشنوم    

@avinmaman    

@farrzaaaneh  

@_97elsa_ana    

@mpr    

@fhgh    

@سروشاد  

@فاطمه1372   @فاطمه1372    

@پاس    

@مامان_اریاجون    

@mino8    

@شاینا65

@senator314      

@ninimynini      

@barana96

@mozhgan79

@عشق1369      

@khaste29      

@فرشتهیاسمونی

@mona_khanoom

@nazanin888888    

@آردین    

@سنتوک  

@fatima68

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

منتظرم تورو خدا مثبت باشه

یا خدا

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

چرا منو نگفتی

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

الان چی شد یکی ب من بگه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

عکسم لود نمیشه چرا

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

لازم دونستم بگم ک عزیز هیچ کدوم تگ نشدن باید ابی بشن😅

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔

مثبت شدددددددد؟؟؟؟؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

ارهههههه مثبته دو. خط پرررررنگ😍😍😍😍

مبارک باشه استارتر جون 

.

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ارهههههه مثبته دو. خط پرررررنگ😍😍😍😍

چند روزه عقب انداختی گلم