2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان روز چندم سیکلی؟چجوری ب شوهرت میخای بگی

صب رفت سر کار منم پشت بندش رفتم تست رو زدم اخه همش منفی بهش زنگ زدم گف برو استراحت کن تا من بیام بریم ازمایش..امروز سی و چهار شد

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
ماشالله رنگ.چند روز تاخیر؟

پریودام نامنظم شده بود امروز سی و چهارم سیکلمه😍

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

مبارک باشه، 🌼🌼🌼🌼

این شادی ها و هیجانات  زنانه چقدر شیرینه 😍

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مبارکه گلم توروخدا. بگو چ دارو گیاهی داد

بقران نمیدونم چند نوع قاطی کرد گف ب پونزده قسمت میکنی این دارو رو بعد هر قسمت رو با چهار لیوان اب میجوشونی تااااا بشه یک لیوان...زهرمار بود ینیااااا پشت بندش عق میزدم😑خداروشکر جواب داد😍😍😍😍

استارتر لطفا علائمتم میگی

سینم خیلی درد میکنه مخصوصا نوکش سنگین شده ...زیر دلمم بزرگ و سفت شده خیلی اشتهام باز شده کمرم خیلی درد میکنه حتی میزنه ب رونام

منم اقدامی ام. امروز دو روز از وقت پری گذشته نشدم، دعا کنید نی نی دار بشم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ووواااااااااااايييييييييييي خداااااااروووووووووووو ششششككككككككككررررررررر       ...

ممنون عزیز دلم😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی خوشحالم توی دسشویی با ناامیدی خوابالو تست رو زدم از خوشحالی داشتم گریه میکردم😍😍😍😂😂😂

منم اقدامی ام. امروز دو روز از وقت پری گذشته نشدم، دعا کنید نی نی دار بشم.

انشاالله خبر بارداریتو بذاری گلم😍😍😍

انشاالله خبر بارداریتو بذاری گلم😍😍😍

مرسی عزیزم 😙

ممنون عزیز دلم😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی خوشحالم توی دسشویی با ناامیدی خوابالو تست رو زدم از خوشحالی داشتم ...

من خودم هميشه از ختم هاي قرآني نتيجه گرفتم

مباركت باشه خانومي ان شالله به سلامتي بغل بگيريش

ديگران راقضاوت نكنيم.

چقدم پرررررنگ و خوووشگل این لحظه رو برای همگی ارزو میکنم ..

مبااااارکه  خیلی هم مباااارک

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده