2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرولاکتینم بالا بود کنترلش کردم خداروشکر اما نشد باز حامله بشم...تااااا چهار ماه منتظرشدم دیدم خبری نیس گفتن برو دکتر. باز اما من رفتم طب سنتی دارو گیاهی خوردم ب شوهرمم قرص ویتامین ای ۵۰۰ دادم هرشب خورد یک ماه بعد. مصرف دارو گیاهی مامان شدمممممم خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍😍

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

استارتر لطفا علائمتم میگی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ان شاءا...

آمین،،،

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
مبارکت باشه.چقدم پررنک افتاده.چن وقت منتظر بودی؟

ممنون دوستای عزیزم..یک سال و دو ماه اقدام ❤️

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

انشاالله همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه ب حق این روزای عزیز😍😍😍❤️

الان روز چندم سیکلی؟چجوری ب شوهرت میخای بگی

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم باشه و نه ماه بعد عکس نی نی تو بذاری

برای منم  ایکاش این حسرت تموم بشه و همچین روزی رو ببینم 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
پرولاکتینم بالا بود کنترلش کردم خداروشکر اما نشد باز حامله بشم...تااااا چهار ماه منتظرشدم دیدم خبری ...

خداروشکر، فقط همین؟آمپول و اینا نزدی؟؟ راستیییییی زود تیکر بارداریتو بزن اخ جووووون برات خیلی خوشحالم،برای منم دعا کن😍😍😍😍

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
ممنون دوستای عزیزم..یک سال و دو ماه اقدام ❤️

خداروشکرررررر.شماها باردار میشین ادم امیدوار میشه که ماهم یه روز مادر شیم.مشکلت چی بود. این ماه دارو خوردی؟

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

ووواااااااااااايييييييييييي خداااااااروووووووووووو ششششككككككككككررررررررر

مباركه

دوستان ديديد گفتم واسه بقيه هم به زودي مثبت ميشه و همه خانما حاجت ميگيرن

ان شالله به سلامتي

ديگران راقضاوت نكنيم.