سلام نی نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حستازه انگاری روبهروی مناز امروز در یه دنیایخیالی بازه دنیایی که با اون به همرسیدیم بدون تــــویه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی
،من دیگ تنها نیستم...
پرولاکتینم بالا بود کنترلش کردم خداروشکر اما نشد باز حامله بشم...تااااا چهار ماه منتظرشدم دیدم خبری نیس گفتن برو دکتر. باز اما من رفتم طب سنتی دارو گیاهی خوردم ب شوهرمم قرص ویتامین ای ۵۰۰ دادم هرشب خورد یک ماه بعد. مصرف دارو گیاهی مامان شدمممممم خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍😍
سلام نی نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حستازه انگاری روبهروی مناز امروز در یه دنیایخیالی بازه دنیایی که با اون به همرسیدیم بدون تــــویه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی
،من دیگ تنها نیستم...
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
،من دیگ تنها نیستم...
انشاالله همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه ب حق این روزای عزیز😍😍😍❤️
،من دیگ تنها نیستم...
پرولاکتینم بالا بود کنترلش کردم خداروشکر اما نشد باز حامله بشم...تااااا چهار ماه منتظرشدم دیدم خبری ...
خداروشکر، فقط همین؟آمپول و اینا نزدی؟؟ راستیییییی زود تیکر بارداریتو بزن اخ جووووون برات خیلی خوشحالم،برای منم دعا کن😍😍😍😍
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿