ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط شیرخشک میدی؟؟اصلاازسینه نمیدی؟؟منم ففط شیرخشک میدم یکی بهم گفت ک بچه هایی ک ازاول فقط شیرخشک میخورن بایدیکم اب جوشیده سردشده هم دادگفتم بپرسم سمامیکنی اینکادو؟؟
فداتشم مرسی روحیه میدی😍😘از بس میگن چندوقتشه چرا ایند کوچیکه از این حرفا بخدا افسرده شدم کارم شده گ ...
پسر من به دنیا امد ۲ کیلو ۲۰۰ بود ماه اول ۲ کیلو اضافه کرد یواش یواش کمتر هم میشه یعنی ماهی یک کیلو شد بعدشم نیم کیلو وقتی چهار دستو پا میرن کمتر وزن میگیرن فقط سعی کن رو سلامتیش تمرکز کن پسته و بادومو گردو و فندوق بگیر آسیاب کن هر سری یکم بریز تو غذاش واسه استخون بندیش عالیه من الان پسرمو میگیرم دستم با بچه هایی که ازش تپل ترن هم وزنه چون تو پره ولی لاغر اگه خاستی برو تو اینستاگرام amir ali salimi 6 رو ببین عکسای پسرمه
فقط شیرخشک میدی؟؟اصلاازسینه نمیدی؟؟منم ففط شیرخشک میدم یکی بهم گفت ک بچه هایی ک ازاول فقط شیرخشک میخ ...
اره فقط شیرخشک میدم شیر خودمو میدوشم میدم درجا بالا میاره.اولین علائم رفلاکس اینه ک شیر بخوره از دهن و بینیش بالا میاره خیلی بیقراری میکنه .بعضی بچه ها هم رفلاکس پنهون دارن باید دکتر تشخیص بده ک رفلاکس داره یا کولیک دختر من هردوشو داره