2777
2789
عنوان

وزنگیری نوزاد درماه چقدر باید باشه

3048 بازدید | 22 پست

سلام و شبخوش به عزیزان 

دوستان من دخترم دوماهشه وزن تولدش2800بود

الان شده4600 

میگن کمه 

درضمن شیرخودمو نمیخوره شیرم از اول کم بود ببلاک  ar میدم بخاطر رفلاکسش

الان سوالم اینه چقد درماه باید اضافه کنه 

مرسی از پاسخگوییتون

راضیم به رضای تو 

ماما میگفت ماهانه نمیخواد خودتونو درگیرش کنید فقط باید توی ۵ ماهگی ۲ برابر زمان تولد و توی یک سالگی ۳ برابر زمان تولد باشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن گیریش،عالیه

فداتشم مرسی روحیه میدی😍😘از بس میگن چندوقتشه چرا ایند کوچیکه از این حرفا بخدا افسرده شدم کارم شده گریه میگن بهش نمیرسی بخدا شب و روز ندارم

راضیم به رضای تو 

من پسرم ٣ كيلو بود ٢ماهگي ٦٢٠٠ همه ميگفتن چه ريزه ميزه 😟😟 مردم هرچي دلشون ميخواد باشه به زيون ميارن بيخيال باش

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
😍😍😍😍اونقد گفتن بهم وزنش کمه فک میکنم بهش نمیرسم 

فقط شیرخشک میدی؟؟اصلاازسینه نمیدی؟؟منم ففط شیرخشک میدم یکی بهم گفت ک بچه هایی ک ازاول فقط شیرخشک میخورن بایدیکم اب جوشیده سردشده هم دادگفتم بپرسم سمامیکنی اینکادو؟؟

بعدعلایم ریفلکسش چیابود

وخدایی که بشدت کافیست
فداتشم مرسی روحیه میدی😍😘از بس میگن چندوقتشه چرا ایند کوچیکه از این حرفا بخدا افسرده شدم کارم شده گ ...

پسر من به دنیا امد ۲ کیلو ۲۰۰ بود ماه اول ۲ کیلو اضافه کرد یواش یواش کمتر هم میشه یعنی ماهی یک کیلو شد بعدشم نیم کیلو وقتی چهار دستو پا میرن کمتر وزن میگیرن فقط سعی کن رو سلامتیش تمرکز کن پسته و بادومو گردو و فندوق بگیر آسیاب کن هر سری یکم بریز تو غذاش واسه استخون بندیش عالیه من الان پسرمو میگیرم دستم با بچه هایی که ازش تپل ترن هم وزنه چون تو پره ولی لاغر اگه خاستی برو تو اینستاگرام amir ali salimi 6 رو ببین عکسای پسرمه

پسر من به دنیا امد ۲ کیلو ۲۰۰ بود ماه اول ۲ کیلو اضافه کرد یواش یواش کمتر هم میشه یعنی ماهی یک کیلو ...

عزیزدلمممم ماشالله بهش هزار ماشالله دیدمش خدا حفظش کنه

راضیم به رضای تو 
فقط شیرخشک میدی؟؟اصلاازسینه نمیدی؟؟منم ففط شیرخشک میدم یکی بهم گفت ک بچه هایی ک ازاول فقط شیرخشک میخ ...

اره فقط شیرخشک میدم شیر خودمو میدوشم میدم درجا بالا میاره.اولین علائم رفلاکس اینه ک شیر بخوره از دهن و بینیش بالا میاره خیلی بیقراری میکنه .بعضی بچه ها هم رفلاکس پنهون دارن باید دکتر تشخیص بده ک رفلاکس داره یا کولیک دختر من هردوشو داره

راضیم به رضای تو 
فقط شیرخشک میدی؟؟اصلاازسینه نمیدی؟؟منم ففط شیرخشک میدم یکی بهم گفت ک بچه هایی ک ازاول فقط شیرخشک میخ ...

ن من آب نمیدم الان دارم میرم دکتر از دکتر میپرسم بهت خبر میدم

راضیم به رضای تو