2777
2789

نمیدونین چقدر بی بی چک مثبت میبینم حسرت میخورم 

فقط میگم ایکاش قرص خوردنام تموم بشه 

مبارکت باشه خانومی بسلامتی بغلش بگطری

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونین چقدر بی بی چک مثبت میبینم حسرت میخورم  فقط میگم ایکاش قرص خوردنام تموم بشه  مبا ...

🥀🥀🥀انشالله خدا روزي ما هم ميكنه

ناراحت نباش

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
شما هم تنبلی دارید ؟؟؟؟؟راسته اونایی که دارن دیر باردار میشن  

من رفتم آز  دادم مشکلی نداشت گفت شاید تنبلی داشته باشی بهم قرص تقویتی داد نزدیک 350 پول دادم بهش گفت یه ماه استفاده کن اگه بعد دوماه باردار نشدی بیا قرص تنبلی بدم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نمیدونین چقدر بی بی چک مثبت میبینم حسرت میخورم  فقط میگم ایکاش قرص خوردنام تموم بشه  مبا ...

عزیزم توی این تاپیک پر از منتظر هست برا سلامتی نی نی استارتر دعا کن میبینی که خدا بخواد یه فولیکول 10 میشه میوه دل آدم

انشاءالله به زودی یه نینی ناز نصیبت بشه

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
من رفتم آز  دادم مشکلی نداشت گفت شاید تنبلی داشته باشی بهم قرص تقویتی داد نزدیک 350 پول دادم به ...

چه دارویی بهت داد

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
میشه برا مادر شدن منم دعا کنی 4 ساله منتظرم الان به برکت اون فرشته خدا بیشتر دعاتو مستجاب میکنه

بخدا وقتی تو ازمایشگاه جوابمو دیدم انقدر دعاکردم واسه بقیه ک منتظرن. چله حدیث کسا و سوره یاسین بخون گلم. من چله یاسینم امروز تموم شد الهی ب حق پنج تن حاجتت روا بشه و بزودی بیای خبر بارداریتو بدی. من انقدر گریه کردم انقدر ناامیدم کرد دکترم ک نگو😢

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
چه پررنگه مبارکها😍😍😍😍😃😃😃

اره از ترس اون فولیکول و از بس ناامید بودن نمیخ استم بزارم ک مجبورم کردن😄😄 ممنونم عزیزم

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
بخدا وقتی تو ازمایشگاه جوابمو دیدم انقدر دعاکردم واسه بقیه ک منتظرن. چله حدیث کسا و سوره یاسین بخون ...

خدا رو شکر عزیزم  انشاءالله به سلامت بغلش بگیری

یه کوچولوی ناز و سالم و صالح و صبور و تپل مپل

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
ای خدااااااااا مبارکت باشه عزیزم چند وقت تو اقدام بودی؟؟

من چهار ماه تنبلی داشتم. واست صلوات فرستادم عزیزم ان شاالله دامنت سبز میشه بزودی😍😍

خدا رو شکر عزیزم  انشاءالله به سلامت بغلش بگیری یه کوچولوی ناز و سالم و صالح و صبور و تپل مپل

دعاکن بمونخ واسم دوستم. انقدر ک استرس دارما دعاکن سالم باشه

ویتامین دی. قرص پروژسترون. قرص فرتیل سی ام. قرص pregnacare . برا یه ماه

دکترت خوبه ؟

الکی پیش این دکترای الکی نرو 

یه دکتر قهار پیدا کن

من رفتم آز  دادم مشکلی نداشت گفت شاید تنبلی داشته باشی بهم قرص تقویتی داد نزدیک 350 پول دادم به ...

جدی اوه چ گرون منکه پول ندارم همچین قرص گرونی بگیرم ...بعدشم ه اقدام نیس بخوره فایدش چیه ..من الان برم پیگیر شم زود نیس .یه سال دیگه میخوام اقدام کنم

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
دعاکن بمونخ واسم دوستم. انقدر ک استرس دارما دعاکن سالم باشه

استرس برات سمه از بارداریت لذت ببر که خیلی شیرینه