2777
2789
مبارک باشه گلم چند ماه انتظار بودی؟

عزیزمی. من چهارماه. اما تنبلی داشتم فولیکولم واسه این ماه یدونه سایز ده داشتم. دکترم گفت این ماه چیزی نداری واقعا خدا معجزه کرد واسم😢😢

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه برا مادر شدن منم دعا کنی 4 ساله منتظرم الان به برکت اون فرشته خدا بیشتر دعاتو مستجاب میکنه

ان شالله یه روز هم منو شما و خیلی خانومای دیگه که در انتظار هستند همچین عکسی بذاریم اینجا .. الهی آمین

عزیزمی. من چهارماه. اما تنبلی داشتم فولیکولم واسه این ماه یدونه سایز ده داشتم. دکترم گفت این ماه چیز ...

برا تنبلی چه قرصی بهت دادن؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
عزیزمی. من چهارماه. اما تنبلی داشتم فولیکولم واسه این ماه یدونه سایز ده داشتم. دکترم گفت این ماه چیز ...

قربون بزرگی خدا قدر رحمت خدا رو بدون 

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
مبارکه چه حس خوبی داری العان

قربونت. باور کن گنگم. نمیدونم هیچی نمیدونم. یعنی باورم نمیشه

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
ان شالله یه روز هم منو شما و خیلی خانومای دیگه که در انتظار هستند همچین عکسی بذاریم اینجا .. الهی آم ...

انشاءالله عزیزم انشاءالله

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

مبارکه 😍برا منم دعا کن عزیزم❤

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
مباركه  ازين بي بي ها جا ما پيدا نميشه😩😩

قربونت. اینم نمیدونم شوهرم گرفته پنج تومنه قیمتش فکر کنم

سلام مبارکه واسه منم دعا کن.بعدچن وقت باردارشدی؟

سلام مرسی دوستم. ان شاالله قسمتت بشه. من چهارماه البته با تنبلی و فولیکول کوچیک😍