2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 6658 بازدید | 156 پست
خواهش میکنم بعضی چرندیادت رو به  بعضی از اقوام  نچسبونید  من سنی هستم بعضی  چیز ...

سنی ها چه فرقی با ما دارن؟میشه بگی همیشه برام سوال بود

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
چرا انقدر متعصبانه برخورد میکنی..آرامش خودتو حفظ کن شما که تک تک اعضای استانتونو نمیشناسی😐

چرا نباید ناراحت باشم 

وقتی  چنین چیزی وجود نداره 

حاظرم قسم بخورم چنین چیزی درکل استانم نیست 

ما کسی که ختنه نکنه نجس بدونیم😖😖😖😖😖

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلیپشو دیدم تو یوتیوپ .با تیغ نوبت نوبت دخترارو پاهاشونو نگه میداشتند بدون بی حسی ..بخدا من دردم ...

دیگه اینقده فجیع نیست که فوقش اگه ختنه کنن مثل پسرا ختنه میکنن دیگه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
چرا نباید ناراحت باشم  وقتی  چنین چیزی وجود نداره  حاظرم قسم بخورم چنین چیزی درکل ا ...

امیدوارم نباشه و به کل ریشه کن بشه در هر جای دنیا

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
سنی ها چه فرقی با ما دارن؟میشه بگی همیشه برام سوال بود

عزیزم  ما بعضی چیزارو قبول نداریم  اونا قبول دارن 

یا برعکسش 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
عزیزم  ما بعضی چیزارو قبول نداریم  اونا قبول دارن  یا برعکسش

مثلا چیا؟فضولیم گل کرد باز خدا رحم کنه!

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫

خنته بیشتر در جنوب کشور وغرب رایجه لبه هارو میدوزن فقط ی سوراخ واسه ادرار میزارن خیلی زجر آوره وباعث عفونت شدید میشه بخاطراینه که مردشب عروسیش میفهمه دختره باکره هس. وتو سازمان بین الملل ی نماینده هس واسه مخالفت با ختنه ی زنان ونماینده شم خودش ختنه شده

میشه واسه بچه دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید
چرا نباید ناراحت باشم  وقتی  چنین چیزی وجود نداره  حاظرم قسم بخورم چنین چیزی درکل ا ...

عزیزم عصبانی نشید قصد توهین نیست انشالله که اصلا وجود نداره توی همون مستند علمای دینی سنی هم اومدن گفتن که دیگه نیاز نیست انجام بشه 

ممنونم خداجون
امیدوارم نباشه و به کل ریشه کن بشه در هر جای دنیا

آخه آدم فشارش میره بالا این چیزارو میخونه

چرا میان دروغ میچسبونن به دین یا هر چیز دیگه ی 

من امگیم که تو گفتی که پسرا با خنته مگه ناقص میشن یعنی داری تاییید می کنی در مورد زنان؟

ن چون فکر کردم استارتر کلا میگه ختنه کردن یعنی ناقصی ک گفتم مگه پسرا ناقص میشن ...بعد من فکر میکردم واسه زیبایی پوستارو میکنن تا قرمز تر بشه و خوش فرم تر نمیدونستم این کارا رو میکنن 

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍