2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم اهل سنت بود و برای بندر عباس خانم فهادی...ایشون گفت ۹ سالگی ختنه میشیم و میگف خودشم شده

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
عزیزم عصبانی نشید قصد توهین نیست انشالله که اصلا وجود نداره توی همون مستند علمای دینی سنی هم اومدن گ ...

میدونم شما منظوری نداشتید 

ولی اون کارگردان  چطوری رفته چنین ....گرفته 

فقط خواسته یه چیزی  سوژه کنه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
حتما اطلاع دارم ک حرف میزنم شما درست صحبت کن 😐😏

من اینجا زندگی میکنم من میدونم یا شما؟؟؟؟؟؟؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
خنته بیشتر در جنوب کشور وغرب رایجه لبه هارو میدوزن فقط ی سوراخ واسه ادرار میزارن خیلی زجر آوره وباعث ...

اخه لبه ها را بدوزن هم که وازن پایین تره بازمیمونه.یعنی شوهر شب عروسی اون قسمت را که دوخته شده باید بازکنه؟

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
خواهش میکنم بعضی چرندیادت رو به  بعضی از اقوام  نچسبونید  من سنی هستم بعضی  چیز ...

ببخشیدا فقط واسه شوخیه سنیا حوصله صصغه میغه ندارن مستقیم طرفو میگیرن چند تا هم تازه البته حالا کمتر شده خدا رو شکر 😅

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
اخه لبه ها را بدوزن هم که وازن پایین تره بازمیمونه.یعنی شوهر شب عروسی اون قسمت را که دوخته شده باید ...

فک نکنم فقط واسه زایمان دوخت شو باز میکنن

میشه واسه بچه دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید

من اولین بار تو کتاب مردم شناسی فرهنگی در موردش خوندم خیلی عجیب غریب بود برام چون اونجا خیلی وحشتناک توضیح داده بعد استادمون گفت تو ایران هم هست نمیگم کدوم شهرها ولی برام جالب بود البته به وحشتناکی کشورهای افریقایی و عربی نبود

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
متاسفانه تو ایران هم انجام میشه من برنامه ی مستندش رو دیدم 

بی بی سی نشون داد 

بیشتر تو مناطق غربی ایران اسم استانشو نمیگم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍