2777
2789
عنوان

شب یلدا

242 بازدید | 35 پست

امسال برام شب یلدایی میارن خانواده نامزدم با  خاله هاش . 

میشه راهنماییم  کنید که چ جوری پذیرایی کنیم اخه اولین باره فامیلاشونم میان خونمون.یکم ایده خلاقانه میخوام که بهم یاد بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی برا خانواده شوهر زیاد نباید تدارک گرفت پرو میشن

😶😶😶این چه حرفیع الان هنوز نامزدن بی احترامی کنن بی احترامی میبینن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
هیچی برا خانواده شوهر زیاد نباید تدارک گرفت پرو میشن

نه بیچاره ها اونجوری نیستن😂 من نامزدم سربازه خدایی مادر شوهرم از گلوش زده واسه من همه چی و همه کار کرده.بعد خاله هاش خیلی توقعی هستن نمیخوام بعدا جلوشون کم بیارم 

اینجوری مثلا

فقط خرمالوهاش جلوچشمم بزرگ شدن😂😂😂😂😂😂

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
😶😶😶این چه حرفیع الان هنوز نامزدن بی احترامی کنن بی احترامی میبینن

دقیقا احترام متقابله .اونام بهم بی احترامی نکردن خدایی .منم گفتن حالا ک فامیلاشونم اولین بار میان یکم سربلند بشن جلو فامیلاشون بخاطر سلیقم.ولی مشکل اینه ک هیچی بلد نیسنم😐

دقیقا احترام متقابله .اونام بهم بی احترامی نکردن خدایی .منم گفتن حالا ک فامیلاشونم اولین بار میان یک ...

تو نت بزن اجیلا رو قشنگ تزیین کن خیلی قشنگ میشه🤗🤗

دارم اتفاقا سماور سیسمونیم همینجوری هس پیشنهاد خوبی بود واقعا! 

من شب یلدا خودمو، سماور گذاشتم و استکان ست یا مثلا شاه عباسی، چراغ نفتی مادربزرگمو، رو میزم سفره قلمکار بود ، دیگه بقیه تنقلات، مثلا لبو تو دیگ مسی

دنیام=شوهرم+دخترم