2777
2789
عنوان

شب یلدا

242 بازدید | 35 پست

امسال برام شب یلدایی میارن خانواده نامزدم با  خاله هاش . 

میشه راهنماییم  کنید که چ جوری پذیرایی کنیم اخه اولین باره فامیلاشونم میان خونمون.یکم ایده خلاقانه میخوام که بهم یاد بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی برا خانواده شوهر زیاد نباید تدارک گرفت پرو میشن

😶😶😶این چه حرفیع الان هنوز نامزدن بی احترامی کنن بی احترامی میبینن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
هیچی برا خانواده شوهر زیاد نباید تدارک گرفت پرو میشن

نه بیچاره ها اونجوری نیستن😂 من نامزدم سربازه خدایی مادر شوهرم از گلوش زده واسه من همه چی و همه کار کرده.بعد خاله هاش خیلی توقعی هستن نمیخوام بعدا جلوشون کم بیارم 

اینجوری مثلا

فقط خرمالوهاش جلوچشمم بزرگ شدن😂😂😂😂😂😂

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
😶😶😶این چه حرفیع الان هنوز نامزدن بی احترامی کنن بی احترامی میبینن

دقیقا احترام متقابله .اونام بهم بی احترامی نکردن خدایی .منم گفتن حالا ک فامیلاشونم اولین بار میان یکم سربلند بشن جلو فامیلاشون بخاطر سلیقم.ولی مشکل اینه ک هیچی بلد نیسنم😐

دقیقا احترام متقابله .اونام بهم بی احترامی نکردن خدایی .منم گفتن حالا ک فامیلاشونم اولین بار میان یک ...

تو نت بزن اجیلا رو قشنگ تزیین کن خیلی قشنگ میشه🤗🤗

دارم اتفاقا سماور سیسمونیم همینجوری هس پیشنهاد خوبی بود واقعا! 

من شب یلدا خودمو، سماور گذاشتم و استکان ست یا مثلا شاه عباسی، چراغ نفتی مادربزرگمو، رو میزم سفره قلمکار بود ، دیگه بقیه تنقلات، مثلا لبو تو دیگ مسی

دنیام=شوهرم+دخترم