2777
2789
عنوان

لطفا در مورد شیردهی راهنماییم کنید کلافه شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اولاش زیاد شیر نمیخوره

ولی هر شب با شامت سوپ بخور روزی سه لیوان شیر

صبح شیر خرما شیر عسل ظخرماب شیر به تنهایی

هویج زرد محلی هم شیر رو زیاد میکنه

اگه بچه خوب وزن میگیره پس شیرت کافی هی فکرو خیال میکنی حرص میخوری شیرت کم میشه

به حرف بقیه گوش نده حالا شیرت زیاد بود میگفتن شیرت مغز ندارهو....

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
همین حرفو تو بیمارستان بهم زدن منم ب بچم شیر خشک ندادم شیرخودمم کم بود اب بدنش کم شد دوروز از گشنگی ...

من دخترم الان ٤ماهش شده و سزاريني بودم منم اوايل اصلن شير نداشتم ني ني م ٤٠٠گرم وزنش كم شد از زمان تولد تو سه روز ولي خوب دلم ميخواست دخترم شير خودمو بخوره با همين روش رفتم و باور كن شيرم كم كم زياد شد بطوري كه دخترم تو ماه اول ٢كيلو اضافه كرد

من دخترم الان ٤ماهش شده و سزاريني بودم منم اوايل اصلن شير نداشتم ني ني م ٤٠٠گرم وزنش كم شد از زمان ت ...

منم سزارینی ام 

الان همش سینمو میدم مک میزنه اما ازترس دوباره بستری شدن شیر خشکم میدم 

شمام سینتون درد میکرد؟

مامانم بهم ميگفت تو كه اصن شير نداري ما  شيرمون انقد زياد بود كه ميدوشيديم ميريختم دور ،منم كلي جوش ميزدم و گريه ميكردم كه روز سوم رفتم مشاور شيردهي با وجود اينكه بچمم وزنش كم شده بود وقتي شير سينمو ديد گفت شيرت عاليه  همينجوري ادامه بده  شيرت زياد ميشه و واقعا هم زياد ومقوي هست

منم سزارینی ام  الان همش سینمو میدم مک میزنه اما ازترس دوباره بستری شدن شیر خشکم میدم  ش ...

دختر منم سديم رفت بالا و تو ادرارش خون ديدم 😔همه اينا رو كه ميگي منم گذروندم ولي مقاومت كردم اون الان كوچيكه هر وقت بخواي ميتوني تند تند سينتو تو دهنش بزاري مك بزنه

مشاور شیردهی چیه چه دکتری باید برم برا مشاوره شیر دهی

خود بيمارستان روزي كه ميخواستم مرخص بشم مشاور شيردهي اومد و راهنمايي كرد  روز سوم هم كه به خاطر خون تو ادرارش رفتم بيمارستان اونجا بودن