2777
2789
عنوان

فک نکنه سبکم خیلی شرمم میاد

243 بازدید | 27 پست

اگه به چشای یه مرد نگاه کنی یا ارتباط چشمی رو طولانی حفظ کنی در موردت فکر بد میکنن؟ تو خواستگاریم که جلسه اول بود همو میدیدیم پسره داشت با برادرش و رو به جمع صحبت میکرد منم داشتم نگاهش میکردم یهو قرمز شد و به پایین نگاه کرد بعد برادرش آروم بش گفت چت شد مثل اینکه میخکوب بشه به من نگاه کرد و با سر به من اشاره کرد که به برادرش بفهمونه من دارم نگاش میکنم منم تو اون موقعیت سرمو بالا گرفتم و به دیدن ادامه دادم پسره صاف نشست و به جلو نگاه کرد و بعد دوباره آروم نگاشو آورد سمت من منم زل زده بودم به چشاش.پسره رو مبل نشسته بود یکم بعد یهو خم شدرو پاش.هروقت به این صحنه فک میکنم شرمم میاد .تو اون صحنه فقط من بودم و خانواده پسره مامان بابام آشپز خونه بودن. من فقط کپ کرده بودم همین😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد نگاه تو نگاه شد بیخیال بابا نگا کردی دبگه

از اون لحظه خیلی شرمم میاد حس میکنم فکر بد در موردش میکنن فک میکنم سبکم و یا رودار در صورتی که من به شدت خجالتیم