2777
2789

از روز اول شیرم کم بود الان شش روز میگذره و من همچنان شیرم کمه خیلییییی کم 

به بچه شیر خشک میدم قبلش ی ربع بیست دق سینه خودمو میدم بهش اما بنظرم بیشتر شبیه پستونکه براش تا تغذیه!

سینه هام خیلی درد میکنن هرموقع ک شیر میخوره درد تو کل سینه ام میپیچه اگ شیر ندم دردهم ندارم 

نمیدونم اصن چکار کنم با این چندقطره شیرهم خودم زجر میکشم همه بچه 

نه قطع میشه ته درست حسابی میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان بهم گفتن شیرخشک نده شیرت بسه شیر مادر کفایت میکنه 

ندادم 

اب بدن بچه کشیده شد دوروز بستری شد 

بازم اطرافیان همش بهم میگن شیرخشک نده فلان بخور شیرت زیاد شه خسته شدم‌خب چکار کنم شیرم‌نمیاد مگه تقصیر منه

فقط صبور باش 

زياد شدن شير فقط به مك زدن بچه است 

هرچقدر مك بيشتر بزنه شيرت بيشتر مي ياد

قدم نو رسيده هم مبارك باشه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

عزيزم اگه ميخواي شير خودتو بدي به هيچ عنوان ديگه شير خشك نده ،بزار سينه خودتو بمكه كم كم شيرت زياد ميشه  

ني ني هنوز هفته اول خيلي شير نياز نداره خودتو خوب تقويت كن و تند تند سينتو بزار دهنش مك بزنه

عزيزم اگه ميخواي شير خودتو بدي به هيچ عنوان ديگه شير خشك نده ،بزار سينه خودتو بمكه كم كم شيرت زياد م ...

همین حرفو تو بیمارستان بهم زدن منم ب بچم شیر خشک ندادم شیرخودمم کم بود اب بدنش کم شد دوروز از گشنگی تو بیمارستان بستری شد