قبل هرچیز بگم که اگه گوشی خاموش شد بعد میخونم پیاما را الان کامل میگم. شوهر من خیلی بیش،از حد خودشو وقف خانوادش کرده کلا تایم خالی که به حال خودمون باشیم کمه بخدا اینقدر کار میتراشن براش انگار این راننده خصوصی و کارت بانکی اوناس همیشه هم طلبکارن خونمون هم نزدیک مادرشه و نمیشه جابه جا بشیم. در این حد رو داده بهشون که خواهرش طلامو گم کرد بیست گرم بود این گفت فدا سرت اونم نداد. بگذریم من یکم رو وسایل هم حساس هستم. داداشش هم دایم ماشین ما را میگیره با زنش میرن بیرون رانندگیش هم افتضاح و کلی خش انداخته. اینقدر پررو شدن که مثلا یکبار میخاست منو ببره دکتر داداشش ماشین خاست داد از این کارا زیاد کرده. من اصلا دوست ندارم ماشین بده بهش هرجور هم گفتم تاثیر نداشته خیلی حرص میخورم سر این موضوع. دیروز بیرون بودیم داداشش زنگیده بود نشنیده بودم بعد گفت چرا با ماشین رفتین از ما نپرسیدین ما کار داشتیم بعد هم باباش زنگید به شوهرم بد و بیراه که چرا ماشین را برا داداشت نذاشتی بخدا دیگه خسته شدم شب اومد ماشین گرفت نصف شب آورد هیچوقت هم بنزین نمیزنه
متاسفم واسه همسرت.این مشکل فقط خودت میتونی حل کنی مثلا اگ شوهرت روی تو حساسه میتونی خودتو بزنی به مریضی و بگی چون تو نمیتونی جواب بقیه رو بدی و همیشه بقیه برات مهم ترن من از فکر و خیال مریض شدم خلاصه بستگی ب همسرت داره که چ حساسیت هایی داره با سیاست حلش کن