2821
2789
خوب بی بی چک نزدی بینی بارداری؟میدونی چقد از موعدت گذشته

اخرین پریود12 آبان بوده هتوز مونده تاموعدم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
نمیدونم والا شاید چون شوهرمم یه کم ضعیف بود وگرنه باراول فولیکولم 22 بود بعد دیگ ماه بعد نزدم ماه بع ...

منم دوتا ولیکول22 داشتم شوهرمم ضعیف نیس میشه حامله باشم؟ شما علایمتون چیا بود؟

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس چرا دکتره ب من گفت یه شب پرمیان؟یعنی منم سه شب پشت سرهم داشته باشم

طبق تشخیص پزشکت پیش برو

بله بارداری

علامت خاصی نداشتم دو سه روز قبل موعدم یه خونریزی مختصر داشتم کلی هم خودم هم شوهرم ناراحت شدیم که وای نشد و اینا بعد دیگه دیدم فرداش کم شد پس فرداش قطع شد رفتم ازمایش دادم مثبت بود بعد یکی دوهفته سینه دردو تورم سینه داشتم که هنوزم دارم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
علامت خاصی نداشتم دو سه روز قبل موعدم یه خونریزی مختصر داشتم کلی هم خودم هم شوهرم ناراحت شدیم که وای ...

بسلامتی

ان شاالله که سالم و صالح بیاد بغلت

یکی از دوستان من این ماه زد اما متاسفانه باردار نشد

اطلاع داری سایز فولیکول دوستت چند بود؟