2777
2789

شما خودتم بگو...

منم 23 آبان زدم که میشد12 پری دوتا فولی22 داشتم...الانم هیچ علایمی از بارداری ندارم آخرین پریودم 12 آبان بوده بعدشم 13-14-16 نزدیکی داشتم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
شما خودتم بگو... منم 23 آبان زدم که میشد12 پری دوتا فولی22 داشتم...الانم هیچ علایمی از بارداری ندار ...

م اولین باره واسم نوشته امروز یه فولی 17داشتم بدون دارو.بعد گفت شب بزن فردا شب اقدام کن.شما هرشب اقدام ک،دی یا یک شب درمیان؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد آمپول یک شب درمیان نزدیکی داشتی؟چرا بار اول نگرفت؟

نمیدونم والا شاید چون شوهرمم یه کم ضعیف بود وگرنه باراول فولیکولم 22 بود بعد دیگ ماه بعد نزدم ماه بعدی 20 بود و.خداروشکر گرفت

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
نمیدونم والا شاید چون شوهرمم یه کم ضعیف بود وگرنه باراول فولیکولم 22 بود بعد دیگ ماه بعد نزدم ماه بع ...

نه هرشب سه شب پشت سرهم

پس چرا دکتره ب من گفت یه شب پرمیان؟یعنی منم سه شب پشت سرهم داشته باشم

بهتره اسپرم های تازه تری بهش برسن

من دکترم گفت سه شب پشت هم

همین موقع ها بودامپول زدم حوالی غروب بعد از فردا عصرش اقدام رو شروع کردیم

م اولین باره واسم نوشته امروز یه فولی 17داشتم بدون دارو.بعد گفت شب بزن فردا شب اقدام کن.شما هرشب اقد ...

ب منم دوازدهم زد گفت ز فردا شب اقدام کن منم

13.14.16 اقدام کردم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.