2777
2789

من جدیدا خیلی به اطرافیانم حسودی میکنم خیلی تا حدی که میشینم گریه میکنم چون زندگی خودمو با اونا مقایسه میکنم مخصوصا دوستام ۲ تا از دوستام شوهرای خیلی خوبی گیرشون اومده هم از نظر مالی هم از نظر خانواده وقتی خودمو با اونا مقایسن میکنم حسرت میخورم که چرا خوب فکر نکردم توی خواستگاری دوستام خیلی رفتنو اومدن تا قبول کردن من اخلاق شوهرم خوبه ولی خانوادش نه از اونا متنفرم از بس ما رو اذیت کردن هیچ پول و پس اندازیم نداریم هیچ کمکیم نکردن همین یه پسر رو دارن با یه دختر ۱۳ ساله با اینکه پدرشوهرم بازاریه خسیسه خسیسه الان ما تو این سرمای زمستون یه ماشین داشتیم فروختیم دادیم برای رهن خونه اصلا یک کلام نگفتن نیازی چیزی نداری حالا خانواده دوستام اینقد حسرت میخورم ماشینو خونه همه چی براشون فراهم کردن شوهر منم حداقل ۵،۶ سال طول میکشه تا خودش تنهایی بتونه اینا رو فراهم کنه😢😢😢

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

به مال پدرشوهرت چش نداشته باش راحتتری

همینکه شوهرت خوش اخلاقه و مشکل حادی نداری ناشکری و مقایسه نکن تا خدا دهانتو آسفالت نکرده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمافقط داری ظاهرزندگی دوستاتومیبینی شماحداقل همسرت خوبه،،شایداوناپول وخونواده همسرخوبی دارن همسرشون خوب نیست درظاهره خوبه ولی در اصل خوب نیست نمیشه ازروظاهرقضاوت کرد

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

متاسفانه شوهر منم آدم حسودیه ! فک می کنه پدر زن باید بهش خونه و ماشین بده و خود هیچ تلاشی نکنه از جهت حسادت به دوستات خب طبیعیه آدم به کسی که شوهر بهتری داره حسادت می کنه چون نداشتن ها می شه عقده

دور اقوام شوهر کلا ی خط قرمز بکش

ک از هیزم اینا هیچ اتیشی بلند نمیشه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
حسود نیستی . بلخره آدم خودشو مقایسه میکنه دیگه . ولی فقط و فقط داغون میکنی خودتو . تا میتونی سعی کن ...

اصلا نباید رو پول پدرشوهر حساب کرد

پدرشوهر من کارخونه دار بوده

دوماه بعد عقد من کارخونشونو فروختن

بخاطر ورشکستگی

من یک ثانیه فکرنکردم ای وای چرا ورشکست شدن ای وای از اون پول به ما میدن یا نه

تازه پدرشوهرمو دلداری هم میدادم

ولی جاریم همش حرص میخورد

الان نه به اون چیزی رسیده نه به من

فقط من آزاد و رها هستم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

عزیزم خوب دقت کن

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید...

تو نمیدونی اونها واقعا چه در درون خانواده شون میگذره داشتن خونه و ماشین صرفا ملاک خوشبختی نیست

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

تو داری باطن زندگی خودتو با ظاهر اونا مقایسه میکنی همه اوایل زندگیشون مشکل مالی دارن باید قناعت و صبر کنی تا به چیزایی که دوست داری برسی شوهرت که خداروشکر اخلاقش خوبه بقیه هم حل میشه 

خیلی بهتر که پدرشوهر ت کمک نمیکنه پدرشوهر من خیلی کمک کرده تا حالا اما از اون طرف تو همه کارامون دخا ...

دقیقا پشت هرکمکی از سمت خانواده شوهر دخالت هم هست

تو فقط ظاهر ميبني  بدشم فك كن كلا پدرشوهر نداري

اگه نبود که خوب بود ولی موقع نیازشون شوهرم کاراشونو میکنه اینجا بره اونجا بره اونکارو کنه ولی اونا انگار نه انگار یه پسر دارن هرجا هم میشینن میگن ما خیلی کمک کردیم هرچی دارن از ما دارن😑😑😑 اینو همه ی خانواده شوهرم میدونن خانواده پدریش یه روز مادربزرگ شوهرم بهم گفت طرفت خیلی زرنگه، یعنی مادرشوهرم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد