2777
2789
عنوان

يه چيز ميگم ميشه برام دعا كنيد

153 بازدید | 7 پست

دعا كنيد منم زود تر به اوني كه ميخوام برسم

دعا كنيد قوي باشه

آخه با وجود سن كم خيلييي مشكلات داره خيلي

ميترسم خدايي نكرده بلايي سرش بياد

دعا كنيد بتونه زود تر بياد جلو

البته الانم خودش دوست داره بياد

ولي خب من چون ميدونم شرايط خانوادمو

ميگم يه كوچولو وضع ماليش بهتر بشه بعد بياد

خلاصه دعا كنيد سال ديگه اين موقع ماام در تكاپو نامزدي باشيم

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض معذرت از استار تر 

بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه خواهش میکنم فکرم مشغوله اینترنتم جواب درست نمیاره توی سونو ضخامت رحم tine line نوشته چطوره بده یا خوبه احرت با امام حسین من ار دلشوره نجات بدید تاپیکم نمیتونم بزنم ممنون

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤
من دعا ميكنم مءكلت حل شه توام دعا كن اين شر از سرم بخوابه

انشالله خدا مشكل همه رو حل كنه مرسي عزيزم

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
بچه ها من خیلی سرمزاج شدم تنفر دارم قطره گل سرخم فایده نداد راه کار دارین  اعصابم خورده دیگ

من متاهل نيستم بلد نيستم راهكار اين چيزارو😂

ان شاءالله همه چی درست میشه وبه مراد دلتون میرسین  من برات صلوات میفرستم

فدات بشم من مهربو