shaparaki مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 318 عنوان زلزله | مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 134 پست امشب دوباره شهرمون لرزید خیلی زمانش طولانی بود مردم خیلی ترسیدن هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود 1397/09/05 | 03:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 دلم داره میلرزه پسرمم میگفت قلبم درد میکنه 😢😢😢 فک کنم خیلی ترسیده بمیرم براش عزیزززززم 😢چندسالشه؟؟ماهم هروقت زلزله میاد شوهرم دخترمو بغل میکنه و میریم بیرون خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 خدا خودش کمکتون کنه خیلی سخته تو این هوای سرد و با بچه کوچیک مرسی عزیزدلم بخدا خیلی سخته وقتی بچه ی کوچیک داشته باشی خیلی خوابم میاد ولی از ترس نمیخوام بخوابم 😞 خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
shaparaki مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 318 عزیز م منم ثلاث هستم همه بیرون هستن و به شدت بارون میاد ولی ما خونه هستیم و نخوابیدیم ... ثلاث آسیب ندیده؟ هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 مرسی عزیزدلم بخدا خیلی سخته وقتی بچه ی کوچیک داشته باشی خیلی خوابم میاد ول ... درکت میکنم منم دخترم 3 سالشه و از دیشب نخوابیدم بیدارم 😥😢 خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 مرسی عزیزدلم بخدا خیلی سخته وقتی بچه ی کوچیک داشته باشی خیلی خوابم میاد ول ... لچک جون از سم خبری نداری؟؟من خیلی وقته نیومدم سایت خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 عزیزززززم 😢 چندسالشه؟؟ ماهم هروقت زلزله میاد شوهرم دخترمو بغل میکنه و میریم بیرون عزیزم ۵ سال و ۸ ماهشه پیش دبستانی هست هروقت زلزله میاد بخدا رنگش تغییر میکنه خدا شاهده هر وقت میره پیش دبستانی تا میرم دنبالش استرس دارم زلزله نیاد آخه تو یه خونه ی داغون هست پیش دبستانیشوت خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 درکت میکنم منم دخترم 3 سالشه و از دیشب نخوابیدم بیدارم 😥😢 قوربونت عزیزدلم خدا حفظش کنه برات بخدا از وقتی زلزله اومده به ندرت خواب راحت کردم خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 عزیزم ۵ سال و ۸ ماهشه پیش دبستانی هست هروقت زلزله میاد بخدا رنگش تغییر میکنه ... خداحفظش کنه الهی حق داره والا با اون خاطره تلخ پارسال 😭 خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 لچک جون از سم خبری نداری؟؟ من خیلی وقته نیومدم سایت نمیدونم فدات شم احساس نمیکنم دیده باشمش مگه اونم کرمانشاهی هست خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 ثلاث آسیب ندیده؟ نمیدونم عزیزم فقط زخمی داشته خونه ها هم کمی ترک برداشته خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 قوربونت عزیزدلم خدا حفظش کنه برات بخدا از وقتی زلزله اومده به ندرت خواب ر ... درسته ماکه اینجاییم خفیف تر از ثلاث حسش میکنیم و این همه میترسیدم خدا خودش به همه کمک کنه خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
shaparaki مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 318 نمیدونم عزیزم فقط زخمی داشته خونه ها هم کمی ترک برداشته خدابه دادمون برسه هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 نمیدونم فدات شم احساس نمیکنم دیده باشمش مگه اونم کرمانشاهی هست آره سم سرپل ذهابی بود پارسال بعد زلزله اومد تو سایت و دیگه خبر ازش ندارم ایشالا اونم حالش خوب باشه خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 خداحفظش کنه الهی حق داره والا با اون خاطره تلخ پارسال 😭 مرسی عزیزدلم همچنین گل دختر شما رو 😍😘آره بخدا نمیدونم خبر داری یا نه ولی یبار ۶.۲ هم ثلاث اومدبخدا هیچ کمکی نکرد دولت مردم بیچاره خودش دست به کار شد خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6319 آره سم سرپل ذهابی بود پارسال بعد زلزله اومد تو سایت و دیگه خبر ازش ندارم ایشالا اونم حالش خوب ... انشاالله خدا به داد هممون برسه 😔 خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده