2777
2789
درسته ماکه اینجاییم خفیف تر از ثلاث حسش میکنیم و این همه میترسیدم خدا خودش به همه کمک کنه 

آمین 😔😔😔

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

پارسال بچه های اینجا ای دی منو داده بودن خانم تهرانی که بهم زنگ بزنه ببینن سالمم یانه 

وقتی اومدم سایت دونستم همه نگرانم شده بودن چقدر ذوق کردم 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره سم سرپل ذهابی بود  پارسال بعد زلزله اومد تو سایت و دیگه خبر ازش ندارم ایشالا اونم حالش خوب ...

الانم اومد

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
پارسال بچه های اینجا ای دی منو داده بودن خانم تهرانی که بهم زنگ بزنه ببینن سالمم یانه  وقتی او ...

خانم تهرانی که فقط به فکر سایتش هست

بخدا پارسال  خیلی ازش کمک خواستم واسه کانکس  

اصلا محل نزاشت 

خدا شاهده  من پول نمیخواستم گفتم یه کانکس دربو داغون بهم بدن واسه خاطر پسرم  

به زور جوابموداد😞😟

اینم شاتی که یادگاری از پارسال دارم 

بچه های  نی نی سایت  خدایش بعضیاشون 

انگار خانواده آدم خودشن اینقد مهربونن😍😍😍

وییییی خدااااا رخم چود بخفم هامه ناو مال 😢😢 

بخدا ما خونه هستیم  

بخدا دست وپام  شل  شدن از استرس😭😭😭😭

منیش رخم چوووو والا الان دوباره اومد 

اصلا نزاشت حتی تو سایت کمک بگیرم 

حلالش نمیکنم 

چون واقعا  احتیاج داشتم 

ولی الان  خدارو شکر محتاج نیستم 

منیش رخم چوووو والا الان دوباره اومد 

خوب ک توجه مکنم میبینم یکساله دقیق ترسش داره دیوانه م مکنه 

دخترعمه بدبختم دیه روانی شده 

ی شب نیس بخوابم فکرشه نکنم 

کلا خانمان هم محکمه خیلی ای لرزشش برام وحشتناااکه 

حس کم دیوی چیشتیگه 😢😢

دوست میدارمت به بانگ بلند ...
2790
2778
2791
2779
2792