2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه مسئولین ما یا پیر و خوابالو هستن،یا همه خانواده شون ساکن اروپا و آمریکا هستن،دبگه نگران چی ...

و متاسفانه 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

🚨 فوری/ هم اکنون زلزله ای شدید کرمانشاه  را لرزاند

♦️اختبار تکمیلی متعاقبا اعلام میگردد

📣اخبار زلزله کرمانشاه👇

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود

🚨 زمین لرزه‌ای به بزرگی 5.2 ریشتر در عمق 8 کیلومتری سرپل‌ذهاب-کرمانشاه  را لرزاند.

تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی:   1397/09/05     04:08:36

آره واقعا تو این هوای سرد ،مخصوصا مردم بیچاره سرپل 

عزیز م منم ثلاث هستم

همه بیرون هستن  و به شدت بارون میاد

ولی ما خونه  هستیم و نخوابیدیم از ترس 

واسه خاطر پسرم   نرفتیم تو چادر خیلی حساسه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
🚨 زمین لرزه‌ای به بزرگی 5.2 ریشتر در عمق 8 کیلومتری سرپل‌ذهاب-کرمانشاه  را لرزاند. تاریخ و ...

ماهم احساس کردیم 

شوهرم پسرمو بغل گرفت  

منم درو بازمیکنم   تا فرار کنیم  

این شده کارمون😔

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

دلم  داره میلرزه 

پسرمم میگفت قلبم درد میکنه 😢😢😢

فک کنم خیلی ترسیده 

بمیرم براش

عزیز م منم ثلاث هستم همه بیرون هستن  و به شدت بارون میاد ولی ما خونه  هستیم و نخوابیدیم ...

خدا خودش کمکتون کنه 

خیلی سخته تو این هوای سرد و با بچه کوچیک

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
دلم  داره میلرزه  پسرمم میگفت قلبم درد میکنه 😢😢😢 فک کنم خیلی ترسیده  بمیرم براش

خدانکنه ،بچه ها خیلی گناه دارن ،مابچه ها رو به زور خوابوندیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز