2777
2789
خدا كمكتون كنه عزيزم امشب خيلي دلم براتون گرفت تو اين سرما چكار ميكنيد

مانرفتیم بیرون اماچون منزل پدرم ویلایی هست هممون باهم اینجاییم

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
ارخ طبیعیه  ولی خوبه بدونید ژاپن و بعضی شهرهای آمریکا هم زلزله زیاد میاد  ولی اونجا هم آ ...

در مورد زلزله در ژاپن و سایر بلایای طبیعی تو بقیه نقاط دنیا،اطلاع دارم عزیزم

شما گفتی دوساله ایران داره زلزله میاد، عرض کردم مسئله زلزله محدود به دوسال اخیر نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🔻«زلزله ۶.۴ ریشتری بزرگ‌ترین پس‌لرزه زلزله بزرگ سال گذشته بود»

مسئول شبکه لرزه‌نگاری کرمانشاه:

🔹این پس لرزه‌ها برای زلزله های بزرگ مانند زلزله ۷.۳ ریشتری سال گذشته طبیعی است و معمولاً تا دو سال اتفاق می افتد.

🔹از آبان پارسال تاکنون بیش از ۵۵۰۰ زمین لرزه در استان رخ داده است./ایسنا

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
مام کرمانشاهیم. میخوابین شما؟

نه عزیزم کسی خوابش نمیبره،ساعت ۲ونیم دوباره،دوباره زلزله ۵ریشتری اومد کامل احساس کردیم

در مورد زلزله در ژاپن و سایر بلایای طبیعی تو بقیه نقاط دنیا،اطلاع دارم عزیزم شما گفتی دوساله ایران ...

من نگفتم دو ساله زلزله میاد کاربر دیگه ای بود 

ضمنا همه میدونن بلای طبیعیه ! 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
من نگفتم دو ساله زلزله میاد کاربر دیگه ای بود  ضمنا همه میدونن بلای طبیعیه !

من فکر کردم شما بودی الان خودمم مرور کردم متوجه شدم کاربر دیگه ای بودن 

من که منظور بدی نداشتم شما گویا سوءبرداشت کردی

من فکر کردم شما بودی الان خودمم مرور کردم متوجه شدم کاربر دیگه ای بودن  من که منظور بدی نداشتم ...

منم کلی گفتم . 

من کلا از دس رو دس گذاشتن خوشم نمیاد ولی حیف ک دستم ب جایی بند نیس . اینکه بگی بلای طبیعیه و واری نکنی و از خدا بخوای بلا سرت نیاد اصن کار عاقلانه ای نیس . باید اینقد کار کنی ک اگر بلا طبیعی هم اومد نتونه بهت خسارت بزنه 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
منم کلی گفتم .  من کلا از دس رو دس گذاشتن خوشم نمیاد ولی حیف ک دستم ب جایی بند نیس . اینکه بگی ...

متاسفانه مسئولین ما یا پیر و خوابالو هستن،یا همه خانواده شون ساکن اروپا و آمریکا هستن،دبگه نگران چی باشن؟

ما آدمای معمولیم تقریبا دستمون جایی بند نیست

الهی، خیلی سخته واقعا،طفلی اونایی که فردا مدرسه و محل کارم میخان برن

مدارس ودانشگاههاروتعطیل کردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز