2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زلزله قبلاً هم بوده توی ایران،زلزله بم،طبس،رودبار و منجیل مهمتریناش عوامل طبیعی هست دیگه

میدونم عوامل طبیعی هست دوستم میگم دو ساله همش داره میلرزه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
امیدش به خدا. شقایق به نظرم بهتره بری بخوابی. معلومه چشات دیگه دارن آلبالو گیلاس میچینن.   &nb ...

دیگه خداروشکر برداشت کرد اومد.بابا شوهرم رو دست راستم خوابیده دارم با دست چپ تایپ میکنم😂😂😂😂😂خدا خفت نکن 

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
زلزله قبلاً هم بوده توی ایران،زلزله بم،طبس،رودبار و منجیل مهمتریناش عوامل طبیعی هست دیگه

ارخ طبیعیه 

ولی خوبه بدونید ژاپن و بعضی شهرهای آمریکا هم زلزله زیاد میاد 

ولی اونجا هم آموزش خوب دادن ب بچه ها و فرهنگ سازی شده . هم خونه ها رو بعد از چن زلزله ی بزرگ ک خرابی داده کامل از نو ساختن و با شرایط منطقه زلزله خیز ساختن 

اینجا هم بیشتر ب روستاهای بدبخت و بیچاره اسیب میزنه خونه های کاه گلی و بدون اصول مهندسی ساخته شدن 

خدا کمکشون کنه 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
دیگه خداروشکر برداشت کرد اومد.بابا شوهرم رو دست راستم خوابیده دارم با دست چپ تایپ میکنم😂😂😂😂😂خدا ...

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عوامل طبیعیه درسته ولی چند هزار نفر پارسال جونشونو از دست دادن آدم میترسه من فقط نگران پسر ۹ ماهم هس ...

میخام بگم مسائلی طبیعی همه جای دنیا هست،همین آتش سوزیهای طولانی جنگل‌های کالیفرنیای آمریکا

ولی مسئولین اینجا متاسفانه اصلا اهمیتی به مقاوم سازی نمی‌دن که هیچ،همون ساختمونای جدیدشونم مستحکم نمیسازن

وای خدا  اخه این مردم دیگه چقد توان دارن مگه  خودت یه گوشه از رحمتت رو نشون بده خدایا ر ...

آده والا ،توکلمون به خدا 

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود

پارسال همین موقع ها بود که زلزله کرمانشاه اومد،شب یلدا هم تهران اومد

خدایا نکنه دوباره تکرار بشه 

من که بعد زلزله تهران فوبیا گرفته بودم تا سه چهار ماه احساس میکردم همش زمین داره میلرزه

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...