2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

2096 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی هست اکو قلب جنین انجام داده باشه؟ هزینش چقدره حدودا؟ مراکز دولتی باید تو نوبت باشی تا انجام بدن؟ یا هروقت بری انجام میدن؟

خانومای شیرازی کسی انجام داده؟ بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یعنی هیشکی انجام نداده اکو قلب جنین؟؟؟؟؟؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سلام عزیزم من انجام دادم تومطب خصوصی هزینه اش شد۳۵۰تومن 

بری بهتره دکترمنم واسم نوشته بودرفتم سالم بودفقط گفت یکی ازرگ هاش هنوزکامل نشده که اونم تابدنیابیادکامل میشه

برای سلامتی نی نی تودلم دعاکنید🙏               عزیزم بی صبرانه منتظرتیم😊😍👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من شیراز تو بیمارستان امام رضا فلکه نمازی انجام دادم هزینش نزدیک 60 تومن شد با دفترچه بیمه تامین اجتماعی پیش دکتر نیما مهدی زادگان البته باید زود نوبت بگیری و تاکید کن برا جنین هست 

سوال کن شاید نامه ارجاع هم قبول کنن چون همکار پزشک خانواده هستن

من نمیدونم گلم فقط چون پسر اولم مشکل داشته شنیدم میگن دومی باید حتما تنجام بدم .شما چرا میخواین انجام بدین؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
سلام عزیزم من شیراز تو بیمارستان امام رضا فلکه نمازی انجام دادم هزینش نزدیک 60 تومن شد با دفترچه بی ...

مرسی عزیزم از جوابت! چن روز طول کشید تا نوبتت شد؟

تازگیا انجام دادی؟

من نمیدونم گلم فقط چون پسر اولم مشکل داشته شنیدم میگن دومی باید حتما تنجام بدم .شما چرا میخواین انجا ...

من یه آزمایش باید انجام میدادم به خاطر هزینه اش که حددود دو و نیم سه تومن بود و اینکه یه کم دیر شده بود انجام ندادم! دکترم گفت نگران نباش با اکو و سونو های خاص سلامتیشو کنترل میکنم

منم برا همین انجام دادم

ممنونم مشکل نی نی شما چی بود؟پسر من قلبش صدای اضافه داشت اکو شد گفتن دوتا سوراخ ریز داره بسته میشه دارو نخورده ولی الان 4 سالشه هنوز اون صدارو داره. 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
مرسی عزیزم از جوابت! چن روز طول کشید تا نوبتت شد؟ تازگیا انجام دادی؟

خواهش میکنم عزیزم

من تو 18 هفته و 5 روز انجام دادم الان 34 هفته و 5 روز هستم

فکر کنم 2 هفته زودتر نوبت گرفتم

من یه آزمایش باید انجام میدادم به خاطر هزینه اش که حددود دو و نیم سه تومن بود و اینکه یه کم دیر شده ...

مرسی عزیزم انشالله نی نیت سالم میاد تو بغلت

مرسی عزیزم انشالله نی نیت سالم میاد تو بغلت

ان شاءالله دعا کنید! 

ممنونم مشکل نی نی شما چی بود؟پسر من قلبش صدای اضافه داشت اکو شد گفتن دوتا سوراخ ریز داره بسته میشه د ...

پسر منم یه سوراخ داشت دریچه ای که از قلب به ریه خونرسانی می‌کرد تنگ بود به خاطر دریچش جراحی شد تو یکسال و پنج ماهگی الان پسرم 8 سالشه

ممنونم مشکل نی نی شما چی بود؟پسر من قلبش صدای اضافه داشت اکو شد گفتن دوتا سوراخ ریز داره بسته میشه د ...

خیلی از بچه ها تا بزرگ بشن بسته میشه اگرم بسته نشه تا وقتی که مشکلی براشون ایجاد نکنه اشکالی نداره 

اینو دکتر پسرم به من گفت