2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 18 پست
پسر منم یه سوراخ داشت دریچه ای که از قلب به ریه خونرسانی می‌کرد تنگ بود به خاطر دریچش جراحی شد تو یک ...

زنده باشه انشالله من 3 روزگی و یک سالگی اکو کردم دیگه نبردم چون دفعه دوم دکتر گفت سایز سوراخاش کمتر شده دارو نمیخواد دیگه به فکرش نبود تا چند روز پیش.نزدیک 4 سالشه . که بردم دکتر معاینه کرد گفت قلبش صدای اضافه داره من فکر کردم خوب شده تا حالا

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
زنده باشه انشالله من 3 روزگی و یک سالگی اکو کردم دیگه نبردم چون دفعه دوم دکتر گفت سایز سوراخاش کمتر ...

ممنون عزیزم 

هر چند وقت یک بار برا اکو ببرش تا خیالت راحت تر باشه انشالا که به زودی خوب میشه☺️

دردو نگرانی بچه ها خیلی بده من خودم کشیدم و میفهمم😣😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  هر چند وقت یک بار برا اکو ببرش تا خیالت راحت تر باشه انشالا که به زودی خوب میشه☺️ ...

ممنونم گلم انشالله میبرمش  ولی دکترش دیر وقت میده تا اون موقع مردم و زندهدشدم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
ممنونم گلم انشالله میبرمش  ولی دکترش دیر وقت میده تا اون موقع مردم و زندهدشدم

انشالا 

به منشیش تاکید کن که یه مدته چکاب نشده نگرانی شاید زودتر نوبت داد اینجوری دلت آروم میگیره