2789
عنوان

بیماری سل

7350 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

یکی از بستگان ما تو شهرستان سل گرفته بود فوت کرد

مادربزرگم رفت مراسمشون

احتمال واگیر هست کسی جدیدا اطلاعی داره ازین بیماری

میگم زن و بچش خوبه خوبن

ویروس سل تقریبا وارد بدن همه در طول زندگی میشه ولی وقتی تغذیه درست باشه، آدم نمیگیره. قدیما زیاد می‌گرفتن. واکسن ب ث ژ هم که بچگی می‌زنیم انگار همینه...نه نمگیرن! احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بستگی داره دچار چه نوع سلی شده باشه، اگه سرفه میکرده بله احتمالش هست که به نزدیکانشون منتقل شده باشه،بخاطر همین خانواده شون میتونننن برن آزمایش بدن خیلی راحت تشخیص داده میشه،و اگر هم گرفته باشن شش ماه مصرف قرص داره،خواهر من گرفته بود البته دچار سل رحمی شده بود بعد شش ماه مصرف دارو خوب شد

ویروس سل تقریبا وارد بدن همه در طول زندگی میشه ولی وقتی تغذیه درست باشه، آدم نمیگیره. قدیما زیاد می‌ ...

عزیزم عامل سل باکتریه

بعدم سویه های جدید دارن مقاوم میشن به ب ث ژ

ولی استارتر مادربزرگ شما که برخوردی نداشته طرف مرده دگ

سلام رزا جان علایم سل رحمی چی هست؟ از کجا متوجه شدند سل رحمی دارند؟

لاغر شدن یهوییی،درد گرفتن زیر شکم،قطع شدن پریود ،احساس خواب آلودگی شدید،کم میلی شدید به غذا،خدا نصیب نکنه خواهرم در عرض دوماه از ۵۰ کیلو شد ۳۸ کیلوووو ،تازه وقتی رفته بود سونوگرافی دکترا نفهمیده بودن سل رحمیه گفته بودن کیسته ،بعد شکافتن رحمش فهمیدن سله

لاغر شدن یهوییی،درد گرفتن زیر شکم،قطع شدن پریود ،احساس خواب آلودگی شدید،کم میلی شدید به غذا،خدا نصیب ...

مرسی رزا جان که جواب دادید لطف میکنید دکتری که درمانتون کردند رو معرفی کنید و چند نوع دارو و چه مدت مصرف کردید

مرسی رزا جان که جواب دادید لطف میکنید دکتری که درمانتون کردند رو معرفی کنید و چند نوع دارو و چه مدت ...

گلم دکتر عفونی بود تو بیمارستان فیروزگر،البته داروهای سل رو دکتر مینویسه و شما از بهداشت منطقه میرید رایگان میگیرید.حدود شش ماه طول کشید،روزی دو الی سه عدد قرص بود.قرصهای درشت.

گلم دکتر عفونی بود تو بیمارستان فیروزگر،البته داروهای سل رو دکتر مینویسه و شما از بهداشت منطقه میرید ...

سلام عزیزم میشه بامن تماس بگیرید یا درخواست دوستیمو قبول کنی منم سل رحمی دارم خیلی وقته فهمیدم ولی هیچ کاری برای درمان نکردم بچه دارهم نمیشم تورو خدا درخواست دوستیمو قبول کن که راهنماییم کنی خیلی نگرانم وافسرده

سلام عزیزم میشه بامن تماس بگیرید یا درخواست دوستیمو قبول کنی منم سل رحمی دارم خیلی وقته فهمیدم ولی ه ...

سلام عزيزم نگران نباش پيش يه متخصص عفوني برو مي فرستنت مركز بهداشت ٦ ماه دارو مي گيري خوب خوب مي شي هيچ هزينه اي هم نداره 

لاغر شدن یهوییی،درد گرفتن زیر شکم،قطع شدن پریود ،احساس خواب آلودگی شدید،کم میلی شدید به غذا،خدا نصیب ...

عزیزم مگه سل شبیه کیسته؟ الان مایع تورحم منه سیکل آی وی اف کنسل میشه بخاطرمایع میتونه سل باشه؟ عکس رنگی دادم هیدروسالپنکس نبودم