2777
2789

من یه دختر پنج ساله دارم خیلی خیلیم دوسش دارم اگه به خاطر شوهرم حرفای مادر شوهرم نبود حالا حالا ها بچه نمی خواستم همه مادر شوهرم میشناسن که امشب جای مهمان بودیم گفت فلانی اگه خواستی اقدام کنی سر سری نگیرسفت سخت بگیر برا جنسیت حالا هر کی چیز قطعی میدونه میشه بگه لطفا توهین چیزهای دیگه که مربوط به فرهنگه نگید چون کسی جای کسی نیست زندگیاباهم فرق داره ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به دکترم گفتم پسر میخام بعد ویتامین ب1 و ویتامین ث گفت بخور و کلا گرمیجات مصرف کردیم هم خودم هم شوهرم.مثلا همش چای دارچین دیگه دم میکردم تو غذاهام زنجبیل میزدم و خرما خیلی میخوردم...البته که بنظرم اخرش خاست خدا مهمه

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

سرچ کن مطالب زیادی هست همشو باید رعایت کنی روز تخمک گذاریت رو هم باید بدونی همون روز اقدام داشته باشی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من خودم به دکترم گفتم پسر میخام بعد ویتامین ب1 و ویتامین ث گفت بخور و کلا گرمیجات مصرف کردیم هم خودم ...

بچه ي اول مهم نيست چي باشه...بچه ي دوم بايد فرق كنه با اولي...

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
بچه ي اول مهم نيست چي باشه...بچه ي دوم بايد فرق كنه با اولي...

براما خب مهم بود اولی پسر باشه بعد دختر.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

من آی یو آی کردم نگرفت البته اولین دفعه بود ک اقدام داشتم شاید هنوز رحمم آماده نبوده .سه ماه رژیم رعایت کردم بچه م ب خواست خدا پسر شد .البته خواهرای من پسر دارن همشون منم طبع و رفتارم طوری بود ک همه میگفتن بچه ی اولت پسر بود ولی من به دلایلی دوست داشتم بچه اول پسر بشه و خدارا شکر شد