2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسلما قشم و درگهان قيمتهاش مناسبن جاي ديدني كيش بنظرم قشنگتره

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......

خیلی واضحه عزیزم کیش فقط واسه گردشو تفریح ولی گرررررووون😰قشم زیاد جای تفریحی نداره ولی از لحاظ قیمت خیلی خوبه...ولی الان که گرونیه نمیدونم روی قشمم اثر گذاشته یا نه😂😂😂😂

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

من جنوبم كيش واسه گردش خوبه ولي قيمتااا گروونه البته جاهايي هم ارزونه ولي قشم جاهاي ديدني زيادي هم داره و قيمتاش قبلا خيلي عالي بود الانوو كه نميدونم فك كنم بالتر رفته

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

قشم برای گردش خوب نیست اجناسش هم شنیدم ارزون ولی بنجله کیش هزینه هاش بیشتره ولی جای دیدنی و گردش و تفریح زیاد داره من ساکن کیشم هوا هم خوبه ولی یکم اجناس گرونن

قشم برای گردش خوب نیست اجناسش هم شنیدم ارزون ولی بنجله کیش هزینه هاش بیشتره ولی جای دیدنی و گردش و ت ...

واقعا از اول اونجا بودی یا مهاجرت کردی؟؟؟

چطوره واسه زندگی و کار من خیلی دلم میخواد بیام کیش

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

قشم برای گردش خوب نیست اجناسش هم شنیدم ارزون ولی بنجله کیش هزینه هاش بیشتره ولی جای دیدنی و گردش و ت ...

مرسی عزیزم...حالا جنساش مخصوصا لباساش قشنگه؟ بعد شنیدم‌الان آف زدن اکثرا درسته؟