2821
2789
من جنوبم كيش واسه گردش خوبه ولي قيمتااا گروونه البته جاهايي هم ارزونه ولي قشم جاهاي ديدني زيادي هم د ...

منم‌شنیدم قشم هم قیمتاش در حد تهرانه واسه همین اومدم بپرسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی واضحه عزیزم کیش فقط واسه گردشو تفریح ولی گرررررووون😰قشم زیاد جای تفریحی نداره ولی از لحاظ قیمت ...

من شنیدم گذاشته😅 گفتم شاید کسی اطلاع داشته باشه که‌ اگه قیمتای کیش با قشم تفاوتی نداره همون کیشو انتخاب کنیم

مرسی عزیزم...حالا جنساش مخصوصا لباساش قشنگه؟ بعد شنیدم‌الان آف زدن اکثرا درسته؟

بله قشنگ که هست قیمت لباس بچه هم نسبت به اون ور ارزون تره ولی کلا اینجام مثل اون ور گرون شده دیگه 

قیمت قشم گردش کیش

خلاصه ومفید

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
منم‌شنیدم قشم هم قیمتاش در حد تهرانه واسه همین اومدم بپرسم

نه بابا از تهرانم ارزونتره ميدونيد اگه بفهمن شهرستاني هستن گرون ميدن واس ما جنوبي ها هامون قيمته  ولي برا شما بالا ميكشن 😑

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
شما بومی خود کیش هستی؟میشه بگی ماهای گرمش کدوم ماهها هستن؟

نه عزیزم بومی نیستم مهاجرم ۱۲ ساله اومدم کیش ماههای گرمش از خرداد تا مهر هست البته ما از فروردین کولر میزنیم تا آبان ولی بقیه سال هوا عالی و بهاری هست و بینظیر 

واقعا از اول اونجا بودی یا مهاجرت کردی؟؟؟ چطوره واسه زندگی و کار من خیلی دلم میخواد بیام کیش

مهاجرت کردم ۱۲ ساله کیشم عالیه تمیز ه امنیت در حد بالا و آرامش داره  فقط چند تا ایراد داره رفت و امدش هوایی و بسیار پرهزینه هست خودم به شخصه یکسال و سه ماهه خانوادم را ندیدم . امکانات تحصیلی و پزشکی اش خیلی سطح پایینه . به شدت گرون و پرهزینه هست . الان خیلی ها برگشتند سرزمین اصلی چون باید درامد خیلی بالایی داشته باشی تا بتونی دوام بیاری میوه و گوشت وحشتناک گرونه و.....

2824
2823
2791
2779
2792