2777
2789
عنوان

یخچال بوش خوبه یا نه؟

14250 بازدید | 27 پست

دوستان یخچال بوش خوبه؟

کسی داشته؟

بارالها ما خودمون تدبیر و امید را داریم،  فکر نکنم نیاز به مصیبت دیگه ای باشه، بازم هرجور صلاح و تقدیر خودته ...زلزلهههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما قبل عید خریدیم برا خونمون اونموقع 12 تومن شد یخچال فریزرش  الان خدا میدونه

راضی هستید خوبه؟؟؟؟؟؟

بارالها ما خودمون تدبیر و امید را داریم،  فکر نکنم نیاز به مصیبت دیگه ای باشه، بازم هرجور صلاح و تقدیر خودته ...زلزلهههه
من خرده ريزام بوش هستن كه عالين حتما يخچالشم عالي درمياد 

منم لباسشویی و ظرفشوییم بوش هست اما شنیدم یخچال های بوش خوب از اب در نیومده

بستگی داره بوش ترکیه خواهرم داشت اصلا خوب نبود اصلا ولی بوش اسپانیا بهتره  دیگه بوش خود المان ب ...

یخچال دیگه؟؟؟؟؟؟؟

من وسایل برقی ام جز یخچالم بوش هستن. البته من از ترکیه خریدم‌ . خیلی راضی هستم. حتما یخچالشم خوبه .

یخچال من بکو هست به نظرم در حد بوش خوبه .

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

ترکیه خودش بوش رو تولید نمیکنه که فقط مونتاژ ترکیه هستن.

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔