2777
2789
عنوان

یخچال بوش خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14250 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیه خودش بوش رو تولید نمیکنه که فقط مونتاژ ترکیه هستن.

مونتاژمیکنه ولی کارش افتضاه هست خواهر من بعد دوسال یخچالش خراب شد هرچی از نمایندگی اومدن درست نمیشد مرتب از زیرش آب میومد خود شرکت هم مونده بود سال یک بار تعمیر میخواست سری بعد که خواست بخره تحقیق که کرد خود فروشنده ها این موضوع رو گفتن دیگه نمیدونم شاید شانسن ها بوده

منم لباسشویی و ظرفشوییم بوش هست اما شنیدم یخچال های بوش خوب از اب در نیومده

ما يه بوش داريم يخچاله 

الان نزديك ٢٥ ساله اخ نگفته مال مامانمه 

مال من سايد ال جي هست واقعا ازش راضيم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
تا چقدر ميخواي هزينه كني ما سه شعبه فروشگاه لوازم خانگي داريم بگو شايد بتونم راهنماييت كنم

۱۵ تومن حدوددا ببخشید 

بارالها ما خودمون تدبیر و امید را داریم،  فکر نکنم نیاز به مصیبت دیگه ای باشه، بازم هرجور صلاح و تقدیر خودته ...زلزلهههه
من خیلی تحقیق کردم تمام وسایل بوش خوبه بجز یخچالش 

منم اینو شنیده بودم یکم شک داشتم برای یخچالش

مرسی از کمکت

بارالها ما خودمون تدبیر و امید را داریم،  فکر نکنم نیاز به مصیبت دیگه ای باشه، بازم هرجور صلاح و تقدیر خودته ...زلزلهههه
منم اینو شنیده بودم یکم شک داشتم برای یخچالش مرسی از کمکت

قربونت تو سایت نوعروس تایپیک بوش رو بخون اکثرا ناراضی بودن یهچال الجی خیلی راضی داره الجی بگیر دوو هم خوبه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
مونتاژمیکنه ولی کارش افتضاه هست خواهر من بعد دوسال یخچالش خراب شد هرچی از نمایندگی اومدن درست نمیشد ...

خب شانس خواهرتون بوده 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
قربونت تو سایت نوعروس تایپیک بوش رو بخون اکثرا ناراضی بودن یهچال الجی خیلی راضی داره الجی بگیر دوو ه ...

حتما 

ممنونم عزیز ل