2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 61 پست

من ی دفه ب شوهرم گفتم بریم زیر بارون قدم بزنیم؟گف نه مگه اوسکولیم سرما میخوریم...

هیچی دیه منم دیدم حق با اونه نرفتیم😐قهرم نکردم😑گریه هم نکردم😐اونم نیومد منت کشی😐تایپیکم نزدم😐

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سنم کمه هم تازه ازدواج کردم اما اگر مشکلش خسته بودن بود کاری نداشتم میگه میخوام فوتبال ببینم میگ ...

خب چه اشکالی داره روزه تعطیله توام کنارش فوتبال ببین بزار از خونه بودن لذت ببره خونه رو ترجیح بده به هرجایی

خو تو ک اینقدر منطقت ضعیف ک طرف میگ نه بهش حق نمیدی،،،،، بعدم آماد ه میشی یعتی طرف برا خودش گفت،،،، عجله ای نبود ازدواج کنی شوهر تمام نمیشد،،،،، الانم بلند شو یرو بگو باشه بریم نزار تو دلش بگه ابت نبود نونت نبود زن طفل گزفتنت جی بود

واسه بیرون گریه کردی؟ چند سالته؟

والا ظاهرا دیگه به سن ربطی هم نداره.

من یکی از دوستام 25 سالشه،مشکلش دقیقا همین موضوع بود،چقدرم گریه کرده بودش...

😆

نامزدش گفته بود بذار فوتبال تموم بشه بعدش میریم،خانوم بهش برخورده بود.

هم سنم کمه هم تازه ازدواج کردم اما اگر مشکلش خسته بودن بود کاری نداشتم میگه میخوام فوتبال ببینم میگ ...

فوتبال زندش میچسبه😊سر این چیزا بخوای گریه کنی ک چی ب چی شد

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:

خوبه اونم بره بشینه گریه کنه بگه من بهش گفتم نریم بعد اون ب چپشم نبوده حاضر شده😐