2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 61 پست

اوووف امروزچقد تاپیکای عجیبی میبینم یکی شوهرش بهش گفته بیاکنارم بخواب طرف نرفته شوهره قهر کرده..یکی شوهرش بهش عیدامروزتبریک نکفته خانومه قهرکرده..کلا زندگیا شده بچه بازی😕

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
بچه ها الان کدوم نی نی یار هس؟لینکشو بدید😍 بچه ها الان پروفایل من چیه؟

هیچی پروفایل نداری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دفه ب شوهرم گفتم بریم زیر بارون قدم بزنیم؟گف نه مگه اوسکولیم سرما میخوریم... هیچی دیه منم دیدم ...

منم همیش میگم بریم میگه الان سیل میشه ماشین خراب میشه اب ما رو میبره،،،، ووووو خلاصه میمونم تو خونم 

والا ظاهرا دیگه به سن ربطی هم نداره. من یکی از دوستام 25 سالشه،مشکلش دقیقا همین موضوع بود،چقدرم گری ...

رو داده زیادی بزنه لهش کته دیگ گریه نمیکنه،،،،، وای دلم میخواس مرد بوذم بعصی از این زنهای بی منطق هم زن من

منم همیش میگم بریم میگه الان سیل میشه ماشین خراب میشه اب ما رو میبره،،،، ووووو خلاصه میمونم تو خونم& ...

😂😂😂😂چ شوهره اینده نگری

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
هم سنم کمه هم تازه ازدواج کردم اما اگر مشکلش خسته بودن بود کاری نداشتم میگه میخوام فوتبال ببینم میگ ...

مثل اینکه به تو بگ نرو دور همی خاله هات فیلمش ببین،،،،،، جمع کنید خودتون لطفا تا نیومدم براتون 

رو داده زیادی بزنه لهش کته دیگ گریه نمیکنه،،،،، وای دلم میخواس مرد بوذم بعصی از این زنهای بی منطق هم ...

اوه اوه...چه خطرناکی.

اتفاقا نامزدش بهش گفته بود کم کم این اخلاقاتو بذار کنار چون نمیتونم برای همیشه تحمل کنم.

الآن منتتو میکشم و حرف،حرف تو اما میدونم تا آخر زندگی نمیتونم اینجوری بمونم...

عه چ بد قبلنا انقد طول نمیداد سایت

نمیدونم والا فقط یکبار عکس عوض کردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام