2777
2789
عنوان

دارم منفجر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا اخه چرا😐😐😐

چرا او سطح پسرشون دنبال دختر نمیگردن. یه پسر دیپلمه بدون شغل ثابت بره یه زن پرستار بگیره. انقدر یه دختر باید واسه خودش ارزش قائل نباشه

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
چرا او سطح پسرشون دنبال دختر نمیگردن. یه پسر دیپلمه بدون شغل ثابت بره یه زن پرستار بگیره. انقدر یه د ...

دوستای منم پرستارن زن دیپلم شدن واسشون مهم نیست که تازه خیلی هم وضعشون توپه ولی بعضی هاشون طلاقم گرفتن

بجاش اعتمادبنفست رو ببر بالا وسعی کن پیشرفت کنی که انقدر به جاری آیندت حسودی نکنی

عزیزم من فوق لیسانس دارم و شاغلم ولی شوهرم هم سطح خودمه ولی اونها میخوان واسه پسر بعدیشون هم یه دختر شاغل بگیرن

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
چرا او سطح پسرشون دنبال دختر نمیگردن. یه پسر دیپلمه بدون شغل ثابت بره یه زن پرستار بگیره. انقدر یه د ...

عزيزدلم اون ديگه به خود اون دختري كه ميخواد جواب بده مربوطه بنظرم كسي كه تحصيل كرده و سطح بالا باشه خودش موقعيته طرفو در نظر ميگيره بعد جواب ميده براي خيليا هم تحصيلان طرف ملاك نيست خود طرف و شخصيتش ملاكه. شما حرص نخور گلم 

خداياشكرت....❤️ 
حالا از کجا معلوم دختره قبول کنه؟

اینطوری که معلومه هر دو خانواده پسندیدن