2777
2789
عنوان

فازتون چیه!!!!

295 بازدید | 40 پست

اون عزیزانی رو میگم ک تاپیک میزنن براشون پست میزاری نه لایکت میکنن نه جوابت میدن چی میزنی عزیزم

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

ماها بهت احترام میزاریم جوابتو میدیم تو چی پس!!!!

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فازشون نول هس    

اوه اوه باید دوری کنیم ازشون  

به نظرم یجور بی احترامیه،چون کاربرا وقت میزارن نظر میدن.

من خودم هر کی تو تاپیکام کامنت بزاره لایک میکنم

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

والا تو تاپیکای من شما پست بزار من با کله جواب بدم 😂

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بعضی از سایت خارج میشن نمیبینن.برای خودم پیش اومده جواب بعضی پستا رو صبح دادم. اونایی که برای شب بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اره خیلی بی فرهنگیه بنظرم ولی بعضیا تازه عضو شدن نمیدونن اینکارو باید بکنن

والا من دیدم از کاربر قدیمی هم اینکارو میکنه شخصا خیلی بهم برمیخوره و پشیمون میشم ک براش وقت گذاشتم

خو ادم گاهی حواسش نی

یا عجله ای فقط جواب لازمشه و میره

اجر شما پاسخ دهنده با امام حسین

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بعضی ها واقعا نمیدونن

بعضی ها هم شاید فک میکنن وظیفس جوابشونو بدی 😞

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔