2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

س ازین ته دیگ ماستا بلدین س یاد س بدین    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

ماست و برنج و تخم مرغ و زعفرون قاطی😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من اول ته قابلمه روغن و زردچوبه میریزم بعد یک قاشق ماست اضافه میکنم و هم میزنم بعدم برنج روش میریزم میزارم دم بیاد

خداجوووووونم پسر گلمو سالم بزار تو بغلم،خدایا شکرت که معجزتو به منم هدیه دادی
ایول حال ندارم نهار درست کنم

همینو تنهامیخوای درست کنی؟🤔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه کفگیر برنج بعد اینکه آبکش کردین برداریبرداری یدونه زرده تخم مرغ یه چند قاشق ماست سفت و زعفران قاطی کنید بریزید ته قابلمه بعد خاستید مرغ بادمجان بارید روش بقیه برنج بریزید روش بشه ته چین مرغ بادنجان. ...نخاستینم هنوز ته دیگ خالی....میتونید ته دیگ خالی هم درست کنید همونجوری مواد که گفتم باشه بعد بریزید یه ظرف پیرکس که تهش کره آب شده بعد مواد ته دیگ بارید رو شعله ملایم گاز روشم فویل بکشید 40 دقیقه بعد برش بدین نوش جان کنید