2777
2789
عنوان

هفته چهل تمام، درد زایمان ندارم

7866 بازدید | 35 پست

سلام

کسی بود که41هفته زایمان کنه؟

اصلا درد زایمان ندارم

فردا 40هفت و یک روز میشم

کمک کنید راهکار بدیذ

خیلی پیاذه رویی کردم 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر امپول فشار میزنن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اناناس بخور 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
پاشو برو دکتر سزارینت کنه خطرناکه بچه خفه میشه

چند بار رفتم، بیمارستان  هم رفتم گفتن تا اخر 41صبر میکنیم بعدش امپول فشار

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

براساس تاریخ پریودت تا ۴۲ هفته هم مشکل نیس 

سونو چ تاریخی بهت داده؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

منم ۴۰ تموم شد 

اول ۴۱ بودم که گفتن بیا بستری شو

امپول فشار زدن و کیسه ابو پاره کردن دیدن بچه تو کیسه پی پی کرده

منتهی چون کم بود گفتن اشکال نداره بازم زایمان طبیعی

خلاصه که دنیا اومد😍

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
مرتب برو دکتر تا وضعیت نینی رو بررسی کنن خطرناکه زیادی بمونه تو برو سزارین شو راحت🙈

اینجا قانون داره بدون دلیل سز نمی کنن لعنتی ها کلی  مادر باید زجر بدن

منم ۴۰ تموم شد  اول ۴۱ بودم که گفتن بیا بستری شو امپول فشار زدن و کیسه ابو پاره کردن دیدن بچه ...

قدمش مبارک باشه سفید بخت شه🌹

منم ۴۰ تموم شد  اول ۴۱ بودم که گفتن بیا بستری شو امپول فشار زدن و کیسه ابو پاره کردن دیدن بچه ...

خداشکر، من هیچ دردی ندارم