2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 63 پست

آدم رویایی وخیال پردازی هستی اعتماد به نفست تو جمع خیلی بالا نیست عشق پنهونی یه نفر رو ته دلت دوست داری ولی از اینکه راجبش باکسی حرف بزنی میترسی یا شاید غرورت اجازه نمیده حسود ودشمن داری مراقب باش از خوشی های زندگیت پیش همه نگی

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نیت کن با انگشت سبابت بزن ته فنجونت

وای عزیزم همه حرفاتون درسته بود گلم راستش فنجونم فقط عکسش رو دارم متآسفانه که بخوام نیت کنم انگشت بزنم نمی تونم😕

برای ازدواجم چیا افتاده چه مدت دیگه اتفاق میوفته ؟ازدواجم با آشناست یا غریبه؟

عزیزم برات وعده سه افتاده بود یعنی بعد از سه وعده جواب این سوالات رو میگیری انشاالله 

خب وعده اش مشخص نیست ماه یا هفته عزیزم؟برای خواستگاری چیا افتاده مشخص نیست چه مدت دیگه میاد خواستگاری  ؟

فال قهوه اینجوری هست که هر نقش تو فنجونت نماد یک چیزه من نقشای که افتاده بود همه رو گفتم باید آخرش درمورد سوالات نیت میکردی وانگشت میزدی که فنجونت رو نداری متاستفانه 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
فال قهوه اینجوری هست که هر نقش تو فنجونت نماد یک چیزه من نقشای که افتاده بود همه رو گفتم باید آخرش د ...

مرسی عزیزم آره فقط عکسا رو دارم😕

عقد یا نامزدی برای قبل عید نیوفتاده گلم ؟