بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورم اینه که مثله همیشه بیان ولی بخوان مسئله خواستگاری رو مطرح کنن
به نظرمن که اگه من باشم میگم آداب و رسوم هرچیزی رو باید به جا بیارن ولله از همین اول میخوان خشک و خالی برگزار کنن تا لابد تا آخرش هم همین باشن ...حالا یه جعبه شیرینی و دسته گل که کسی رو نمیکشه
سلام مرسی عزیزم از پست تون خیلی انرژی مثبت گرفتم ولی فعلآ خبری نیست 😊مرسی از دعای خوبت انشالا بهتری ...
فدای تو عزیزم. ان شاءالله بزودی خبرهای خوش. مطمئن باش الان ک ب من گفتی مشکلت بزودی حل میشه😄 آخه من مستجاب الدعوه هستم خدا بهم لطف کرده ب دردول و حرف دیگران و مشکلات دیگران ک گوش میدم ، سریع مشکلشون برطرف میشه. ان شاءالله برای شما هم همینجور باشه😉😉😝😉
صلوات فراموش نشه 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
فدای تو عزیزم. ان شاءالله بزودی خبرهای خوش. مطمئن باش الان ک ب من گفتی مشکلت بزودی حل میشه😄 آخه من ...
مرسی گلم از دعای خوبت😙انشاالله برای منم همینجوره برای منم دعا کن گلم شاید دعای شما در حقم مستجاب شد انشاالله هر آرزویی شما هم دارید بهترینش سر راهتون قرار بگیره😍