2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه که مثله همیشه بیان ولی بخوان مسئله خواستگاری رو مطرح کنن

به نظرمن که اگه من باشم میگم آداب و رسوم هرچیزی رو باید به جا بیارن ولله از همین اول میخوان خشک و خالی برگزار کنن تا لابد تا آخرش هم همین باشن ...حالا یه جعبه شیرینی و دسته گل که کسی رو نمیکشه

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
به نظرمن که اگه من باشم میگم آداب و رسوم هرچیزی رو باید به جا بیارن ولله از همین اول میخوان خشک و خا ...

عزیزم خواستگاری رسمی نیست سوال من این بود بخوان  یه رفعه مسئله مطرح کنن دختره چی بگه؟

عزیزم خواستگاری رسمی نیست سوال من این بود بخوان  یه رفعه مسئله مطرح کنن دختره چی بگه؟

وقتی یه دفعه مطرح کنن دخترخانومم باید بگه اجازه بدین فکرامو بکنم اگه نظرش مثبت بود دوباره با گل و شیرینی و صحبتهای نهایی و قرارومدارهاشون تشریف بیارن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
نه نظر مثبته عزیزم 😉چی بگیم؟

سلام گلم تبریک میگم 😊 چندجا نظراتت رو خونده بودم برای ازدواج.ان شاءالله ک بهترین برات رقم بخوره. از دعاهایی ک نتیجه گرفتی مییگی گلم؟

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
سلام گلم تبریک میگم 😊 چندجا نظراتت رو خونده بودم برای ازدواج.ان شاءالله ک بهترین برات رقم بخوره. از ...

سلام مرسی عزیزم از پست تون خیلی انرژی مثبت گرفتم ولی فعلآ خبری نیست 😊مرسی از دعای خوبت انشالا بهترینا هم برای شما رقم بخوره

سلام مرسی عزیزم از پست تون خیلی انرژی مثبت گرفتم ولی فعلآ خبری نیست 😊مرسی از دعای خوبت انشالا بهتری ...

فدای تو عزیزم. ان شاءالله بزودی خبرهای خوش. مطمئن باش الان ک ب من گفتی مشکلت بزودی حل میشه😄 آخه من مستجاب الدعوه هستم خدا بهم لطف کرده ب دردول و حرف دیگران و مشکلات دیگران ک گوش میدم ، سریع مشکلشون برطرف میشه. ان شاءالله برای شما هم همینجور باشه😉😉😝😉

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
فدای تو عزیزم. ان شاءالله بزودی خبرهای خوش. مطمئن باش الان ک ب من گفتی مشکلت بزودی حل میشه😄 آخه من ...

مرسی گلم از دعای خوبت😙انشاالله برای منم همینجوره برای منم دعا کن گلم شاید دعای شما در حقم مستجاب شد انشاالله هر آرزویی شما هم دارید بهترینش سر راهتون قرار بگیره😍

مرسی گلم از دعای خوبت😙انشاالله برای منم همینجوره برای منم دعا کن گلم شاید دعای شما در حقم مستجاب شد ...

ممنونم مهربون. ولی برای من ک میگم اینجورم، ب تجربه رسیده .😊

خدا روشکر پس انشالله مشکل منم به این زودیا حل میشه 😊

ان شاءالله . اگه یادت بود ب منم خبر بده ☺

2790
2778
2791
2779
2792