2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

117 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها

۴ ماهه زایمان کردم

پسرم دیگه شیرم و نمیخوره

میخوام تا عید ۱۰ کیلو وزن کم کنم

هیچی از رژیم نمیدونم

ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری رژیم بگیرم 

و چه چیزهای برای لاغری خوبه

اگرکه دورشکمت چربی یا گوشت اضافه داری(پهلو وشکم) وحتی کبدت چربه بعدازهروعده غذایی یک قاشق چای خوری سماق رو دریک لیوان آب حل کن وبخور ظرف یک ماه چربی های شکم وپهلوت آب میشن..ووعده های غذاییتو به جز صبحانه کم کن

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

سماق درسوزاندن چربی های بدن بسیارمفیدشناخته شده جوری که باهرغذایی میتونی بخوری نه تنها هیچ ضرری نداره بلکه خیلی خیلی هم به لاغری سریع کمک میکنه

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سماق درسوزاندن چربی های بدن بسیارمفیدشناخته شده جوری که باهرغذایی میتونی بخوری نه تنها هیچ ضرری ندار ...

چه خوب منم امتحان کنم.ممنون

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
اگرکه دورشکمت چربی یا گوشت اضافه داری(پهلو وشکم) وحتی کبدت چربه بعدازهروعده غذایی یک قاشق چای خوری س ...

زنجفیل چی اونم چربی سوزه؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
زنجفیل چی اونم چربی سوزه؟

زنجبیل بله اونم میگن برای جلوگیری ازچاقی مفیده

زنجبیل بله اونم میگن برای جلوگیری ازچاقی مفیده

مصرفشو میدونید کی باید خورد؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!