2821
2789
عنوان

توي حرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 109 پست
اون موقع شب با کسی رفتید مسافرید؟  

نه شيراز هستيم خودمون با بابام

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا یه دلشکسته هم دعا کن

چشم ان شاالله فردا كه رفتم❤️🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
التماس دعا. خودتم حاجت روا شی

ممنونم ❤️🙏🏽محتاجيم به دعا🌹

زیارتت قبول انشالا حاجت رواشی.منم ی گره ای تو کارمه دعا کن باز شه تکلیفمو درست بفهمم کدوم وری ام

چشم فردا كه رفتم ان شاالله براتون دعا ميكنم🙏🏽❤️🌹

بله عزيزم خوندم تو حيات دقيقا روبرو حرم بودم زير بارون كه شما گفتين اتفاقا همون موقع خوندم❤️🙏🏽🌹

انشاالله همه حاجتات روا بشه گلم دلمو شاد كردي ❤️

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

زیارتتون قبول باشه 💕عیدتون مبارک 🌸الهی ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجترواشین الهی آمین
الهی عوض دعای خیرتون رو هزاران برابر ببینین

لطفا برای نی نی دار شدن سحر بعد از چندین سال انتظار

و آشتی کردن ی خانم با همسرشون دعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین
ممنون💖💖💖💖💖

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

کاش برای منم دعا‌میکردی

ان شاالله فردا🙏🏽❤️