2777
2789
عنوان

توي حرمم

613 بازدید | 109 پست

بچه ها توي حرم شاهچراغم دعا گوي همه هستم و براتون سوره ناس ميخونم تو حرم اگه ميخواين بگين شما هم برام دعا كنين حاجت روا بشى

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

التماس دعا منم براتون ناس میخونم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سلام من هستم انشالله شما هم حاجت روا شی

ممنون براتون خوندم❤️🌹🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
التماس دعا عزیزم...خوش به حالت...منم دعا کن خیلی زیاد

ممنونم براتون سوره ناس خوندم ان شاالله شما هم حاجت روا باشي❤️🌹🙏🏽

از طرف من ی قل هوالله میخونی؟ ممنون

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام عزیزم.....ممنون برا تاپیکت.برای من سوره عصر بحون صبرم زیاد شه....ممنون.انشالله برم حرم امام رضا برات جبران میکنم😘😘😘

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
خیلی خیلی ممنون عزیزم  ولی برا منکه نماز نمیخونم هیچ دعای خیری قبول نمیشه دعا کن به راه ...

عزيزم براتون خوندم و دعا كردم ❤️🙏🏽🌹

التماس دعا منم براتون ناس میخونم

ممنونم خوندم براتون❤️🙏🏽🌹

التماس دعا

ممنونم براتون دعا كردم❤️🙏🏽🌹

سلام

خوش به سعادتت اين ساعت اونجا حضور دارى

براى حاجت روايى منم دعا من

ان شاالله اول از همه ام خودت حاجت روا بشى🌹

يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن  .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز