kimkimia مدیر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان توي حرمم | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 109 پست بچه ها توي حرم شاهچراغم دعا گوي همه هستم و براتون سوره ناس ميخونم تو حرم اگه ميخواين بگين شما هم برام دعا كنين حاجت روا بشى خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1397/09/04 | 05:54 33 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 ممنون گلم خواهش ميكنم❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
_zizu_ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1243 دعا كردم براتون❤️🙏🏽 ممنوووووونم ❤️❤️❤️ هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
zemastooon عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 منو یادتون نره برای بچم ک سالم وسلامت بیاد بغلم خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 واسه خوب شدن مامان و بابام دعا کن 😢😢😢😢 چشم فردا ميرم حتما❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
تیناجوون عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1724 میشه واسه بچه منم بخونی جواب ازمایشاتش خوب نیست هزینه سلفری روهم ندارم فقط امیدم بخداست😭😭😭😭😭😔 خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10692 ان شاالله حاجت روا❤️🙏🏽🌹 عزیزم اگر هستی اسم منم بیار برای سلامتی مریض ها هم دعا کن و ارامش توی زندگیامون
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15446 استارتر از کی اونجایی چه ساعتی رفتی؟ به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 منو یادتون نره برای بچم ک سالم وسلامت بیاد بغلم چشم ان شاالله فردا باز ميرم دعاتون ميكنم🙏🏽❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 استارتر از کی اونجایی چه ساعتی رفتی؟ من ٤ و خوردي رفتم ٦ و خوردي اومدم بيرون ولي فردا باز ميرم خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
ارمغان96 عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 299 عزیز دلم تو رو خدا برای منم دعا کن این ماه مامان بشم مادر بودن زیباترین شادی دنیاست
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عزیز دلم تو رو خدا برای منم دعا کن این ماه مامان بشم چشم فردا ميرم دعاتون ميكنم❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عزیزم اگر هستی اسم منم بیار برای سلامتی مریض ها هم دعا کن و ارامش توی زندگیامون چشم فردا ان شاالله ميرم براتون دعا ميكنم❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 میشه واسه بچه منم بخونی جواب ازمایشاتش خوب نیست هزینه سلفری روهم ندارم فقط امیدم بخداست😭😭😭😭😭😔 چشم فردا باز ميرم دعاتون ميكنم❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10692 چشم فردا ان شاالله ميرم براتون دعا ميكنم❤️🙏🏽 مرسییییی یادت نره منو