2777
2789
عنوان

حس مادری ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست

میدونی قشنگ ترین حس و غرور ی زن..وقت یه ک میفهمه داره مادر میشه..یعنی وقتی باردارمیشی. ..ی حس عجیب داری تا وقتی  ک بجه تو شکمت تکون میخوره تا اون لحظه نمی فهمی چی میگم..ی حس خاصه.کم کم جنین توشکمت بزرگ میشه و هرروز شاهد بزرگ شدنشی.تا روز زایمان ک بدنیا میاد ک دیگه حس نابه.. ی موجود کوچولو و دوست داشتنی ک از وجود تو درست شده الان دیگه مال خودت میشه تو براش مادری میکنی..دیگه چی ازاین قشنگتر ک همه مامانا عاشقشن

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حس من غیر طبیعی نیست که حسی ندارم ؛  ببخشید بعدش فهمیدین که ینی چی !؟ ممنونم دوست عزیزم بخ ...

محبت همسرم نسبت به اون بچه معرکه بود

یه خانوم وقتی ببینه همسرش به کسی ابراز علاقه کنه از حسادت میترکه حتی اگه مادرش باشه

ولی نسبت به کوچولوم اصلا همچین حسی نداشتم تازه بیشتر عاشق همسرم میشدم

امروز سونو گفت بچه نمیمونه سه ساعت تموم اشک ریختم من اصلا همچین ادمی نبودم 

خیلی خوب بود مثالتون عزیزم واقعا ممنونم بابت راهنماییتون  واقعا از همه ممنونم که وقت گذاشتین&n ...

نمیدونم با من بودی یا نه به هر حال جوابتو میدم نمیتونی تعیین کنی کدوم بیشتره بویت کمتر بستگی به خودت داره

بستگی به شرایط...

واقعا نمیشه براش مرز قائل شد آمیخته با همه

مثل رتبه ی یک کنکور شدن...به نظرت سختیش بیشتره یا لذتش؟!!

قطعن هر دو ملزوم همن..

بازم هیچی...

من ازدواج نكردم اما خيلي وقته اين حس قشنگ باهامه

مخصوصا مخصوصا نسبت به دختر بيشتر

دل ادم يه جوري ميشه اصلا وقتي بهش فكر ميكنه

وقتي دكتر بهم گفت تنبلي داري اولين اشكي كه ريختم واسه اين بود نكنه اين حس تو دلم بمونه

تورزندگيم نيست اصن نميدونم قراره باشه يانه فقط ميدونم نيومده يه جوري دوسش دارم كه حاضرم به خاطرش ازهمه چي بگذرم جون ميدم فقط واسه اينكه يه روزي مامان صدام كتع

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️