2777
2789
عنوان

حس مادری ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست

چه جالب این سوال منم هست و جالب تر از اینکه هم اسم هستیم😉. من خیلی میترسم که یه وقت بچه دار بشم و همش اونو سرزنش کنم، مثلا بگم به خاطر نگهداری از بچه من از درس خوندم زدم، نمی تونم برم سر کار، نمی تونم راحت باشم و.... حالا شاید از نظر خیلی ها کسی که این حرفا رو میزنه خیلی خودخواه هست ولی واقعا به نظرم بهتره بچه تو اینده بتونه بهت افتخار کنه نه اینکه بگه تو هیچی حالیت نیست منو زاییدی که چی و .... فک میکنم ادم اول باید به یه جایی برسه بعد بچه بیاره‌ حالا شایدم نظرم اشتباهه ولی به خلطر همه ی اینا میترسم! دوست دارم تو شرایطی مادر بشم که بی منت عشق د علاقه ام رو نسبت بهت ابراز کنم

الان دوماه باردارم هیچی حس نمیکنم ولی انقدر به اون کوچولو وابسته ام که الان دچار مشکل شده منو شوهرم ...

الهی امین. خدا مشکلتو حل کنه ان شاءالله 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید مطمئن باشی  میتونی خوب بزرگش کنی ..خوب ادبش کنی ..تو تربیتش کم نزاری..خودتو واسه همه چی آماده کنی لطفا اگه میتونی بجه بیار وگرنه زاییدن ک راحته..من خودم بعد سه سال خدا بهم دوتا پسر داده ..الان سومی هم توراهه.متولد 74ام

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

خدا برات حفظش کنه عزیزم 

نگران نباش ایشالا که به سلامتی دوتاتونو باهم تیرماه میبینیم

قربونت ممنون مامان کوچولو بخاطر نظرت 

ینی اینقدر باید دیوانه وار تو خودت این حسو داشته باشی تا بتونی اقدام کنی ؟ 

من هیچ حسی ندارم بخاطر این برام سواله 

ببین اول ار خودت وهمسرت مطمئن باش واسه بارداری مشکلی نداری..بعد اینکه سعی کن حداقل تفریح و خستگیها ت ...

والله هفت ساله ازدواج کردم ولی هنوز نتونستم یه مسافرت خوب برم و حسابی تفریح کنم!!! حالا بچه هم بیارم دیگه کلا خانه نشین میشم

بله ارزششو داره 

منم به این چیزها فکر میکردم..

منتها مامان نازنینم خوب برام توضیح داد

ببین دنیا بی وفاست

ما چه بخواهیم چه نخواهیم عمرمون میگذره

جوونی و زیباییمونو از دست میدیم

اون روز اگر ببینی یه بچه ایو بزرگ کردی و به جایی رسوندی حس خوبی داری 

ضمن اینکه طی بزرگ شدنش حس های قشنگی رو تجربه میکنی که فقط با بچه داشتن میتونی تجریش کنی

وقتی نداشته باشی خودتو از این حسها محروم میکنی

مثالی میزنم شاید کارساز باشه

آیا کسی که دوازده سال عمرشو می زاره درس میخونه زحمت می کشه امتحان میده استرس میکشه بهتر نیست به جای استرسو سختی بشینه تو خونه لم بده ؟!

مسلما نه . .می ارزه مدرسه رفتن و سختیهاش به همه ی خوشیها و خاطره ها و حس خوب موفق شدن می ارزه و واقعا این هدر دادن عمر نیست...اگر آدم با آرامش پیش ببره خیلی هم خوب و درسته ...و جزئی از زندگیه و قشنگ 

و می ارزه

بازم هیچی...
منم کلا برام سواله ؟  چرا اینقدر این کار سخته ولی خیلی ها  بخاطر حس مادری خودشونو تو این ...

فقط تصور کن ، تصور کن وقتی شادی و میخندی یه پای کوچولو محکم میکوبه به شکمت

وقتی ناراحتی میره سمت چپ شکم محکم پاشو به طرف پایین فشار میده

وقتی گریه میکنی هیچ حرکتی نداره فقط داره اشکاتو میشمره

وقتی اون موجود نازنین بهت کلی درد داده ولی وقتی دنیا میاد فقط میخندی و اشک میریزی با تموم دردی که تحمل کردی فقط میخندی 

واقعااااا؟؟؟؟  ینی تا این حد قویه؟  ببخشید عزیزم این حس قبلا باید وجود داشته باشه  ...

بارداری اول هیچ حسی ندارن اکثرا 

ولی بچه ک دنیا میاد تمام احساست درگیر میشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

خیلی خوب بود مثالتون عزیزم واقعا ممنونم بابت راهنماییتون 

واقعا از همه ممنونم که وقت گذاشتین 

راسی دوست عزیزم ببخشید زحمتش کلا بیشتره یا شیرینیش؟ 

شرمنده من اذیتتون کردم امشب ممنون بخاطر جواب هاتون 

خدا برات حفظش کنه عزیزم  نگران نباش ایشالا که به سلامتی دوتاتونو باهم تیرماه میبینیم قربونت م ...

نه منم قبلش حسی نداشتم حتی وقتی جواب آزمایشمو گرفتم بازم باورم نمیشد باردارم فقط عاشق بچه ها بودم 

ولی کم کم فهمیدم چه خبره فهمیدم یعنی چی

چقد جالب پس من فک میکردم غیر طبیعی هستم 

پش بعدا درس میشم 

میتونم دیوانه وارانه حس مادری داشته باشم ؟ 

ممنونم دوست عزیز که لطف میکنین و جواب میدین 

ممنونم ایشالا که همیشه همتون موفق و خوشبخت باشین با نی نی هاتون

بعضی روزا خسته میشه آدم کم میاره ولی وقتی بچت میخوابه همه چی یادت میره 

با تا بغلت میکنه همه خستگیت در میره 

من خودم تمام مدت درگیر بچه هامم دیت تنها 

ولی یه لحظه حاضر نیستم نبودشون و تصور کنم 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍