2777
2789
عنوان

بچه بدحمام

224 بازدید | 20 پست

بابچه بدحمام چیکار کنم ۵ماهشه به حدی جیغ میزنه که به قول مادرم ادما که هیچی اجنه راهم خبرمیکنه اعصابمو داغون کرده دیگه پستونک عروسک همه چی بی فایدس حتی بعدم نمیزاره لباس تنش کنم چیکارش کنم خستم کرده سرحمام رفتن یه بار یکی از بیضه هاش باد کرده 😥

يكيشون اينجوري يا جفتشون؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یچیز میگم احتمالا برا اینه

اول که میری حموم اب رو برای خودت تنطیم میکنی بعد از چنددیقه هی احساس میکنی اب سرد شده و داغتر میکنی درصورتیکه اب سرد نشده بدن شما سردش شده

بعد نوزادو میاری تو حموم و زیر اب جوووش

خلاصه اب رو امتحان کن اگه تا الان داغ بود یکم سردتر کن شایوم برعکس

بچه های من عاشق حمامن، با خودت ببرش حمام فقط به قصد اب بازی، یه چهار پایه ببر راحت باشی اسباب بازی دوست داره هم ببر بریز تو وان یا تشت خودت شروع کن به بازی و حرف زدن با اسباب بازی ها، خودش جذب آب بازی میشه شاید هول هولکی حمام میبری بچه استرس گرفته

بچه های خواهر شوهرم واییی پسرش کلاس دوم خدا شاهده با گریه میبرتش حموم ۴سالشم فقط تو حموم یکم جیـغ میکشه ولی گریه نمیکنه بزرگه رو انگار ت حموم کتکش میزنی انقد گریه میکنه ک نگو😂

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤