2777
2789
عنوان

بچه بدحمام

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست

کی معمولا حمامش می کنید؟ نوزاد نباید خیلی خسته با گرسنه باشه. بگذارید بعد از اینکه خوب خوابید و حدود 0.5 ساعت بعد از اینکه شیرش دادید ببرید. بلافاصله بعد از شیردهی هم حمامش نباید کرد چون استفراغ میکنه.

دمای آب هم نباید از 37 درجه بالاتر باشه. قبل از اینکه بگذاریدش داخل وانش، آروم روی پاهاش آب بریزید و حرف بزنید باهاش و بعد آروم بگذارید داخل وانش. سعی کنید سریع حمومش را تمام کنید. 10 دقیقه کافیه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترمنمهمینجور بود تا یکسالگی یروز با خودم بردمش حموم یه پتو پهن کروم گوشه حموم براشم اسباب بازی لریختم بعد شروع کردم خودمو شستم اصنم نیاوردمش زیر دوش بعد خودش کم کم دید من چیزیم نمیشه و اومد یکم هیس شد باهاش شوخی کردم دیگه خوشش اومد ازونروز به بعد هرکی بره حموم باید اونم ببره 😅منو باباش بعضی وقتا یواشکی میریم (منظورم تنهایی فکر بد نکنین)یکم صبورباش گلم درس میشه

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

نمیدونم دختر 6ماهه ی من که عاشق حمام رفتنه در طول روز ببرش سر شیر اب و دست و پاشو بگیر زیر اب تا تر ...

اوه ابو که باز کنم صورتشو بشورم از چشماش ۵ تا۵تااشک میاد باسنش که دیگه یه دردسر دیگه داره