2777
2789

من هر چیز که لازم بوده خریدم ،نه هیچی اضافه،  یه تخت و کمد شد ۱۸۰۰ از تولیدی،تخت کنار مادر ۵۵۰ موزیکال، یک دونه شیشه شیر، یه دونه پستونک ،  لباس فقط تا ۳ ماهگی، حداقل و مفید، نه اینکه نداشته باشم بخاطر اینکه بچه نوزاد هیچی متوجه نمیشه ما فقط بخاطر پز دادن و چشم و هم چشمی و خودمون میخریم، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک سیسمونی بردیم کسی تشکر نکرد جاریم سیسمونی سر سوزنی نبرد هیچ کسم بهش چیزی نگفت. سیاست داشته باش ...

دقیقا من نمیخام زیاد بخرم . مامانم گفت پولشو میریزم حسابت هرچی نخواستی

خوبه حالا شوهرت قبول میکنه

اره بایدم قبول کنن مگه فقط نوه مادر من‌میشه نوه خانواده شوهر نیست پدر من مگه شری گرفتش جهاز بده سیسمونی ده والا من جهازم فقط ظرف اشپزخونه گرفتم 

خدایا شکرت 😍😍
کالسکه ک لازمه ولی ازشش ماهگی ب بعد من کالسکه وروروئک وکریروکمد خریدم تخت ومخت وگهواره فرش رو نخریدم

من نمیخرم برا خواهرم میارم اک خواستم استفاده میکنم

سرویس کالسکه رو الکی اونقد پول دادی فایده نداره

کریر اصلا استفاده نشد، روروک بچم زود راه افتاد اصلا نرفت توش، ساکش کوچیک بود و فانتزی، فقط کالسکه اش ب دردم خورد

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من چند روز پیش پرسیدم تخت کمد از این چدیدا گفت ۳۸۰۰😣😣😣

اتفاقا تخت منم کاناپه ای ، از این جدید ها ، با کمد، البته من از تولیدی خریدم بدون ویترین ، وگرنه مغازه خیلی گرون بود