2777
2789
اهان من حالا میخوام تخت کمد با ویترین.. کالسکه نمیخرم چون اضافه اس

تخت واقعا قشنگ میشه تو سیسمونی , ولی خدایی تا سه سال اول بچه توش نمیخوابه ک... همش پیش خودته, حالا چی بشههههه یه ساعت بذاریش تو تختش. البته منم اگه جا داشتم شاید میگرفتم ولی الان ک نگرفتم اصلا پشیمون و ناراحت نیستم. 

کالسکه هم باچندنفر مشورت کردم گفتن اصلا ضروری نیست و نگیری بهتره. مامانمم گفت بهرحال هزینه شو گذاشتم برات, ب جاش چنتا تیکه طلا گرفت: گوشواره و دستبند و پلاک اسمش ک از یه سنجاق قفلی طلا آویزونه ب جای زنجیر

خواستید عکس میدم 😍

اون اول هم ک خبر بارداریمو ب مامانم اینا گفتم, گوسفند کشتن, ی دونه هم بعد از دنیااومدنش قراره بکشن. نوه اولشونه کلی ذوق دارن 😁😍

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

مثل عروس عمه من باشین. خیلی رک به عمه م گفت. چرا همه سیسمونی رو مامان من بگیره. همه چی گرون شده.

سرویس چوبشو پسر عمه م گرفت. 

دیدم واقعا راست میگه. مامان باباهامون گناه دارن. بچه یکی دیگست اون وقت کل خرجش با مامان بابای ما. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بایدم قبول کنن مگه فقط نوه مادر من‌میشه نوه خانواده شوهر نیست پدر من مگه شری گرفتش جهاز بده سیسم ...

جالب اينجاس خرج بامادروپدر دختره بعد فاميليش ميشه فاميل پدري 

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
من نمیخرم برا خواهرم میارم اک خواستم استفاده میکنم

بهترین کارو میکنی عزیزم منم خواهرم داشت ولی بهم پوکونده بودش همه چی گرون شده پتو بچه خواهرمن 30 تومن خرید الان همون پتوتازه ب خوبی جنس پتواجیمم نبودمیگفت 100 تومن

اتفاقا تخت منم کاناپه ای ، از این جدید ها ، با کمد، البته من از تولیدی خریدم بدون ویترین ، وگرنه مغا ...

تولیدی کجاست،؟؟من نمیدونم من از مغازه پرسیدم ازه این جدیدا خیلی گرونه تو مغاره ها

مثل عروس عمه من باشین. خیلی رک به عمه م گفت. چرا همه سیسمونی رو مامان من بگیره. همه چی گرون شده. سر ...

اصلا کی گفته باید؟؟؟؟؟؟؟

زبونتونو دراز کنید سر مادرشوهر

من ک همش منت میذارم روشون

بله ، دیدی حالا اصلا هزینه الکیه

ما گفتیم حرف درنیاد توش، پول بابام حیف شد ،چهل روز بعد زایمان هم خونه مادرم بود ،هرکسم اومد دیدنم ب زور شام نگهشون می‌داشت ، مامانم گفت سر تو پیر شدم 😂 الان خواهرم چهارماهه حامله،بیچاره منتظره اینه ببینه بچه اش چیه باز برا اون بخره

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕