2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اینجوری بود دین‌نمیگفت مستحبه الان‌همین‌ناخونای استارتر بنظرم‌خ تمیزه

شایدم من وسواس دارم چون همیشه با خودم درباره میکروب ها مخصوصا میکروب هایی که می رن یه جاهایی قایم میشن که نشهشسشون من جمله زیر ناخن فک می کنم 

@heseqob
ناخن بلد غیر بهداشتیه با عرض پوزش چی جوری می ری با این ناخن دستشویی بعد میایی اشپزی می کنی 😷

اصلا اینجوری نیس . تفکرات قدیمیه. ناخن ک بهش برسی تمیزش کنی هیچ آلودگی نداره.  من خودم ناخن بلند میزارم هر از چند وقتی با خمیر دندون تمیزش میکنم . 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
هر قدر هم بشوره و تمیز کنه باز شک نکن زیرش پر کثیفیه 

شما معلوم نیس چ ناخن های دیدی ک اینو میگی . ناخن هم مث جاهای دیگه بدن ک احتیاج ب نظافت داره هس. مث اینه که مثلا بیایم بگیم ما با این دست هامون میریم دستشویی پس دستمون پر از کثافته هر چقدرم که بشوریمش . 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
ناخن بلد غیر بهداشتیه با عرض پوزش چی جوری می ری با این ناخن دستشویی بعد میایی اشپزی می کنی 😷

عجب!😏🙄

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
اصلا اینجوری نیس . تفکرات قدیمیه. ناخن ک بهش برسی تمیزش کنی هیچ آلودگی نداره.  من خودم ناخن بلن ...

👍

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !